Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 3.000 kr.

Hoteller i Kreta

Her kan du vælge dit hotel i Kreta . Du kan også udfylde din rejseperiode i søgeboksen og klikke ”Søg rejse”. Så ser du priser på alle de hoteller, der er ledige, når du skal rejse.
Sorter din liste:
 • Rethymnon

  Bella Casita Family Apartments

  På Bella Casita føler alle sig hjemme, hotellet består af lejligheder i små bygninger i et grønt område i Platanias. Ejeren Steve hygger om jer, sørger for udstrakt service, og morgenmaden fåes ikke bedre! Bella Casita har fået fremragende anmeldelser på Tripadvisor.
 • Agia Pelagia

  Blue Bay Resort, Agia Pelagia

  Et helt fantastisk feriested for børnefamilier med tre poolanlæg samt masser af aktiviteter og underholdning. Og med All inclusive er mad og drikkevarer inkluderet. Shuttlebus til stranden.
 • Rethymnon

  Brascos

  Brascos er et prisbilligt byhotel specielt velegnet for par. Hotellet har en mindre pool, men det bedste er helt sikkert tagterrassen med bar, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt over Rethymnon.
 • Chania

  Creta Palm Hotel

  Creta Palm hotel ligger overfor sandstranden i Kato Stalos og har to skønne swimmingpools med hver sin poolbar og solterrasse med solsenge. Et godt valg for både familier og par.
 • Chania

  Cretan Dream Royal

  For den kræsne gæst, eller til en helt speciel lejlighed. Cretan Dream Royal, der ligger lidt udenfor Kato Stalos er et skønt familiehotel i fredelige omgivelser, ud til stranden og med et dejligt poolområde.
 • Chania

  Elotis Suites

  Elotis Suites er et flot feriested specielt velegnet til par, fredeligt beliggende i gåafstand til den dejlige sandstrand i Agia Marina samt butikker, restauranter og barer. Der er gratis transport til stranden i hotellets golfbil.
 • Heraklion

  Gouves Water Park Holiday Resort, Gouves

  Gouves Water Park Holiday Resort i Gouves er et større resort med 263 værelser og sjov og ballade for hele familien specielt i aquaparken med 6 rutsjebaner. Her er tre store swimmingpools og to mindre til de små gæster, hvor I frit kan kan benytte solsenge og parasoller på solterrasserne. Og sandstranden er indenfor gåafstand.
 • Rethymnon

  Hotel Stella Katrin

  Stella Katrin er et hyggeligt, mindre All inclusive-hotel med 40 værelser, der ligger 50 m fra sandstranden i Adelianos Kampos 6 km fra Rethymnon.
 • Chania

  Koukouras Apartments

  Koukouras Apartments er et hyggeligt, mindre, budgetvenligt hotel, der ligger på den dejlige sandstrand i området Kato Stalos 7 km vest for Chania.
 • Chania

  Lia Apartments

  Lia Apartments er et smadderhyggeligt, lille hotel med kun 12 lejligheder og en skøn beliggenhed på egen lille sandstrand med bar.
 • Chania

  Metropol Golden Bay

  Metropol Golden Bay er et hotel med enkelt indrettet lejligheder, hotellet er beliggenhed mellem Chania og Rethymnon ved en af de bedste sandstrande nær den idylliske fiskerlandsby Georgiopouli.
 • Chania

  Minos Village

  Minos Village er et dejligt feriested med 36 store og smagfuldt indrettede lejligheder. Hotellet ligger i en mindre have idet gamle Agia Marina med familiedrevne tavernaer blot 8 km fra Chania.
 • Chania

  Nireas

  Nireas er oplagt for en stille og rolig familieferie, et hyggeligt lille feriested med 27 lejligheder og fredeligt beliggende i idylliske Kato Daratso 4 km nordvest for Chania. med de hvide bjerge "Lefka Ori" i baggrunden. Alle lejligheder har udsigt over poolområdet. Der kan tilkøbes All inclusive light.
 • Hersonissos

  Palmera Beach Hotel

  Palmera Beach Hotel er et flot nyrenoveret hotel, der ligger lige på strandpromenaden i Hersonissos, hvor alt er inden for gåafstand. Restaurant lige ud til havet. Hotellet får fantastisk omtale på TripAdvisor, og ideelt for en romantisk parferie.
 • Chania

  Pilot Beach Resort

  Pilot Beach Resort er et superlækkert luksusresort, der ligger lidt udenfor Georgioupoli på en af Kretas bedste sandstrande. Det er perfekt for alle, hvad enten I er til afslapning eller aktiviteter.
 • Hersonissos

  Royal Belvedere Hotel

  Royal Belvedere er et stort All inclusive-hotel med 330 værelser. Hotellet ligger omgivet af palmer, oliven- og citrontræer på en bakketop med udsigt over havet. Her er masser af underholdning for alle, og hotellet tilbyder gratis transport til stranden.
 • Hersonissos

  Saradari Apartments

  Et lille, hyggeligt, familiedrevet feriested med 4 mindre bygninger med 18 små lejligheder i en dejlig have lidt udenfor Hersonissos. Ideelt til jer, der ikke går op i luksus og komfort, men til gengæld gerne vil hygges om af det søde og hjælpsomme værtspar.
 • Rethymnon

  Sea Front Apartments, Adelianos Kampos

  Sea Front Apartments med 54 lejligheder er et dejligt prisbilligt feriested, der ligger lidt udenfor Adelianos Kampos lige ud til den 15 km lange strand.
 • Sissi

  Sentido Vasia Resort & Spa

  Et flot resort hvor vi tilbyder All inclusive. Hotellet ligger lige ved den idylliske fiskerlandsby Sisi på klipperne med udsigt over havet. Her er alle tænkelige aktiviteter og faciliteter for både børn og voksne.
Denne side er udskrevet d. 26. oktober 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/peschiera-del-garda/camping-san-benedetto-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.