Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 25 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Thodorou strandhotel i Agia Marina, Kreta
Rejsetips indsendt af:
I. Damgaard
Aabybro
17. juli 2010

Thodorou strandhotel i Agia Marina, Kreta

Hvis god beliggenhed også er vigtig for dig!
Udsigt fra poolen på Thodorou
Udsigt fra poolen på Thodorou

Er du IKKE til de store centre med børnepasning, kæmpe pool områder, kan Thodorou være lidt af et fund

Her er kæmpe-store og gode lejl. for børnefamilien (ca 50 kvm) eller store rummelige værelser til to (ca 25 kvm).
Der er lille tv og børnene kunne godt se lidt morgentv på græsk, og faren var tilfreds med at se lidt Tour på Euro Sport. Man kan købe A/C. Vi lavede mad i det lille køkken, men der findes, som de i de fleste lejl. i Grækenland, kun det allermest nødvendige.

Hotellets ligger så tæt på stranden, som det er muligt. Der var højst 50 m fra vores lejlighed til stranden. Og turen gik fra lejlighed - gennem poolområde - gennem hotellets have/beachbar - til strand. Herligt!
Hotellet var det første i Agia Marina og har derfor den perfekte placering ift. strand. Her er fint sand og plads blandt liggestolene. Her er der masser af plads til at sætte sin egen solparasol op og undgå at betale for liggestole. (Vi købte parasol til 3.40 euro i IN-CA). Grækerne kører bl.a. hertil, når de holder fri fra arbejde. På den måde virker præcist dette sted meget græsk og ikke så turistet som fx Platanias.

Thodorou er et lille og hyggeligt familiedrevet sted. Familien som ejer stedet byggede nyt i 2006, så bygningerne og pool er virkeligt fine. Der er kun 4 2-vær lejl. og ca 12 studios.

Hotellet ligger tilbagetrukket fra vejen og der er ingen trafikstøj. Vi kunne dog nogle aftener høre musik fra en af strandbarene, som de lokaler kommer på. Det ligger på den "rigtige" side af hovedvejen, som er meget trafikeret. Dette har været væsentlig for os, som børnefamilie, da vejen ikke er let at krydse. Perfekt børnepool, som er afgrænset fra den dybe ende med et lille hegn.

Hotellet ligger i udkanten af "centrum" i Agia Marina (den østllige del). Det tager ca. 10-15 min at gå til den gl. bydel. Der er et lille udemærket supermarked ved hovedvejen. Vil man som os, stå for en del af madlavningen selv, kan vi anbefale at tage bussen ind til Lidl og INCA. Her er bl.a. skøn slagter/delikatesse. Og man sparer en del på alle varer. Spørg blot busbillet-sælgerne, hvor du skal af. Han sælger biletter i selve bussen. Busstoppested findes også lige oppe ved hovedvejen.

God ferie på Thodorou!

Overnatninger
Hotelophold

Kommentarer til rejsetips om Kreta

Kanon ferie på Thodorou

04/09 2011 Hanne borg larsen
Et kanon godt hotel,søde mennesker og meget hjælpsomme.Kan godt anbefale stedet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/musikalsk-diner-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.