Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kreta

 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet
 • En naturoplevelse uden lige

  (Bedømt af 2 personer)
  05.12.13: Mette Løgstrup Graversen
  På Kreta finder man Europas længste kløft. Samariakløften - Den byder på en 16 km lang vandretur i et spektakulært bjerglandskab. Man starter vandreturen oppe i bjergene, hvorefter man går nedad.
  Se hele rejsetippet
 • Et andet Kreta

  (Bedømt af 25 personer)
  03.12.13: Pia Emborg
  Jeg har brugt Chania som udgangspunkt til de oplevelser af ture, jeg har beskrevet her. Det sværeste ved at lave disse beskrivelser, var at begrænse mig (hvilket nok heller ikke er lykkedes særligt godt).
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kreta

Rejsetips af samme forfatter

Agia Apostoli stranden
Rejsetips indsendt af:
Mette Eggebrecht
Lyngby
8. juli 2010

Tips og ideer til børnefamilien på Kreta

Hvis I skal bo udenfor Chania, findes der 2 skønne og børnevenlige sandstrande ved byen Daratso. Ideelt for børn da der er meget lavvandet.

Låne legetøj på Iguana Beach

Ved den lille ferieby Kato Daratso 4 km. udenfor Chania, ligger der flere skønne strande. Vi bor altid lige imellem to af strandende, den største hedder Agia Apostoli og den mindre hedder Iguana Beach.

Iguana Beach har strand legetøj, diverse sladderblade og modemagasiner til låns (på alle sprog) i en stor kasse. En fordel for børnefamilierne! Efterlad evt. selv jeres strand legetøj i kassen den sidste dag.

Da vi foretrækker stranden fremfor swimmingpoolen, er det vigtigt for os, at vi altid kan bade ved stranden. Hvis det blæser meget den ene dag, og der er høje bølger og måske rødt flag på Agia Apostoli stranden, kan man næsten være sikker på, at der ikke er bølger på Iguana Beach – og omvendt.

På begge strande findes der solstole og parasoller til udlejning samt små caféer med snacks, is og kolde drikke. Vandcykler kan lejes på Agia Apostoli stranden.

På hovedvejen fra Daratso ind mod Chania by, ligger der et kæmpe legetøjsland "Jumbo". Man kan sagtens gå derop fra Daratso på ca. 15 minutter. Forretningen er i flere etager og der findes alt i legetøj, tøj, klapvogne, skoletasker osv. osv. og der er en meget stor besparing i forhold til herhjemme. Et sandt paradis for børn!

Vi har gjort det til en fast tradition, at lommepengene bruges til legetøj en af de første feriedage. Så slipper vi for at slæbe for meget med, og børnene elsker at komme der.

Desuden kan man købe meget billige klapvogne/paraplyklapvogne, for os har det været nemmere at invistere et par hundrede kroner i en udemærket klapvogn, frem for at tage den med hjemmefra. Så slipper man for al hyret med at skulle skille den ad og pakke ind, samt muligheden for den gik i stykker under flytransporten. Så har vi ladet den stå på hotellet, eller taget den med hjem, hvis vi havde hænder nok.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kreta

Hoteller på Kreta
Rejser til Kreta
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.