Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 49 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 54 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Rejsetips af samme forfatter

 • Ø-hop i det græske ø hav.

  (Bedømt af 3 personer)
  01.08.11: Kirsten Merete Vengsgaard
  Ø-hop i det græske ø hav.

  Jeg har haft fantastiske oplevelser ved at rejse fra ø til ø i det græske øhav lige fra min tidligste ungdom som arkitektstuderende til sidste sommer med min unge, voksne datter.
  Se hele rejsetippet
Ø-hop i det græske ø hav
Rejsetips indsendt af:
Kirsten Merete Vengsgaard
Frederiksberg
18. aug. 2011

Ø-hop i det græske ø hav

Ø-hop i det græske ø hav.

Jeg har haft fantastiske oplevelser ved at rejse fra ø til ø i det græske øhav lige fra min tidligste ungdom som arkitektstuderende til sidste sommer med min unge, voksne datter.
Ville vise hende dette paradis på Jord og gøre hende fortrolig med den rejseform, så hun altid kunne tage afsted med kæreste og venner og få samme glæde af det univers, som jeg har haft. Fra barnsben har jeg bragt hende med til Grækenland, men altid på charterferie. Nu skulle vi sammen opleve diversiteten og rigdommen ved at få så mange forskellige indtryk som muligt på en ferie.

TIP:
Man flyver til Athen. Tager toget til Piræus, der er en havneby tæt på Athen og derfra booker man, i et lokalt rejsebureau (de ligger mange steder i bebyggelsen langs havnen), en færgebillet til destinationen.
Man kan vælge en ø fra en gruppe af øer, der ikke ligger så langt fra hinanden og relativt tæt på fastlandet, så transporttiden til søs reduceres eller man kan vælge en ø eller to, der ligger langt fra fastlandet og langt fra hinanden, så man virkelig oplever at være på sørejse.

Tiden på soldækket, med afslappende læsning og lidt mad fra baren ombord, kan være en oplevelse i sig selv. Sollotion er et must, da man ikke kan mærke solens påvirkning af huden grundet vinden. Og det er vigtigt ikke at blive overvarm på forsiden af kroppen f.eks, mens det, uden man lægger mærke til det, trækker køligt på bagsiden af kroppen. Fik en slem sommerforkølelse engang på den konto..
Man kan booke hotel på forhånd eller man kan finde et hyggeligt sted, når man når frem.

I gamle dage stod folk fra øen og ventede på færgens ankomst for at tilbyde overnatning til nyankomne gæster. Det gav mange sjove og positivt overraskende oplevelser med indkvartering privat. Man lærer kulturen og befolkningens sindelag at kende på den måde. Men det kan naturligvis også lade sig gøre selv om man bor på hotel. Øboerne er generelt meget gæstfrie og glade for at kommunikere med folk udefra. Det er bare at kaste sig ud i det, selv om man ikke taler græsk.
De fleste steder kan man leje en cykel eller et motorkøretøj.
Det er en oplevelse for livet at rejse på den måde.

Mange hilsner og lykke til med det eventyr.
Kirsten Vengsgaard.


Aktiviteter
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/musikalsk-diner-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.