Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 50 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 54 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Oplev det rigtige Grækenland
Rejsetips indsendt af:
Jesper Hvingel
Kolding
24. feb. 2011

Oplev det rigtige Grækenland

De fleste danskere har på et tidspunkt besøgt en græsk ø og været tilfredse med det. Sol, strand og god mad er nogle af Grækenlands varemærker.
Andre har måske besøgt en af de store græske byer og set resterne af de gigantiske monumenter.
Der findes dog en side af Grækenland som det kun er de færreste danskere der har besøgt. Den græske vestkyst - eller som jeg ville kalde det: "Det ægte Grækenland"
Byen Parga ovenfra
Byen Parga ovenfra

Parga

I det nordvestlige Grækenland, nær den albanske grænse, ligger denne vestgræske perle. Omgivet af høje bjerge, olivenlunde og frugtplantager ligger den gamle fiskerby ganske uforstyrret, som i en tidslomme, afsondret og selvforsørgende uden egentligt behov for turister. Turisterne er her dog, men det er primært grækerne selv som udnytter dette sted og specielt i august, som derfor er den travleste måned i den lille by.
Byens gamle borg i baggrunden på bjerget.
Byens gamle borg i baggrunden på bjerget.

Alsidighedens by

Ud over byens charmerende, smalle og stejle gader og dens klassiske græske arkitektur, har byen en lang og vigtig rolle i den græske historie, byen har tilmed sit eget fæstningsværk som i dag troner over byen, velbevaret og smuk. Hvad enten du er historieinteresseret eller gerne vil have oplevelser af mere fysisk karakter, er området velvalgt. Området gør sig geografisk bemærket i de gamle græske myter og du kan for eksempel tage en soppetur i Floden Styx som i myterne siges at lede til Hades, dødsriget. Eller du kan tage på vandring gennem olivenlundene, over bjergene til de andre nærliggende strande på kysten. Langs med kysten er det ligeledes mulighed for at sig til andre adrenalin-aktiviteter eller tage en speedbåd-taxi hvis man vil på udflugt i en fart.

Seværdigheder
Historie, Øer

Kommentarer til rejsetippet om Grækenland

Forskellig opfattelse.

18/03 2011 J. Gilbert
Dejligt med forskellige opfattelser af det samme. Ellers var alt jo ens. Jeg opfatter den GAMLE del af Parga som en del af det ægte Grækenland. Resten er noget værre rod. I højsæsonen er det næsten umuligt at sparke sig rundt i by og på strand. En ren turistfælde. Idyllen er helt ødelagt af alt for mange turister.
J. Gilbert
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/rhodos-en-perle-i-det-graeske-oehav-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.