Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Patmos

Denne lille ø i Dodekaneserne nyder godt af en særlig ære. I 1981 besluttede det græske parlament at udpege Patmos som hellig ø. For klippefyldte Patmos huser et af kristendommens helligste steder: Åbenbaringsgrotten. Det var her, forfatteren til Johannes' Åbenbaring slog sig ned og skrev det, der senere skulle blive det sidste skrift i Det Nye Testamente. Man kan stadig besøge grotten. Patmos indtager også en plads i den klassiske mytologi, for det var hertil, at Orestes flygtede for at undslippe Fureierne, da han havde hævnet mordet på sin far Agamemnon.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Åbenbaringsgrotten

Dette hellige sted er nu et smukt ornamenteret kapel. Det var her, Johannes angiveligt modtog de visioner, der blev nedfældet i Johannes' Åbenbaring. Kapellet udstiller den sten, Johannes brugte til hovedpude.
En tur i byen

En tur i byen

Gå en tur gennem de smalle stræder med hvidkalkede huse og nyd den friske luft i Chora, som er hovedbyen på Patmos. Nyd udsigten over kystlinjen, hvor de sejldrevne vindmøller står skulder ved skulder.

Havn

Havn
Skibet kaster anker ved Patmos ud for byen Skala. Herfra sejles gæsterne ind til land i de mindre tenderbåde og bliver sat af på den lille mole, der ligger midt i byen.

Klima

Patmos har et mildt middelhavsklima, men her kan blive hedt i højsommeren. Hvis I har det svært med sommervarme, er det bedst at besøge øen i april, maj, september eller oktober.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kroatien/dalmatien/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.