Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Peloponnes

Rejs til halvøen, Peloponnes i det sydlige Grækenland, hvor strandene er i verdensklasse og sommeren varer til langt ind i oktober. På Peloponnes er tempoet roligt og stemningen ægte græsk – specielt på de små tavernaer, der serverer alt godt fra Grækenland.

Peloponnes brillerer med høje bjerge, masser af olivenmarkerer og fantastiske historiske seværdigheder som fx Olympia Stadion. Ønsker du 5-stjernet luksus, så er resortet Costa Navarino valget – et sandt paradis for livsnydere.

Peloponnes - lækre strande og luksus på 1. klasse


Kalamata - en god start på Peloponnes

Udsigt ud over Kalamata
En god start på Peloponnes er byen Kalamata. Byen ligger i den sydlige del af halvøen og ud mod Middelhavet. I sommerhalvåret kan du flyve direkte til Kalamata på kun 3 timer. Du kan nemt bruge et par dage i byen – start fx med Kalamatas borg, Isabeau, hvorfra der er en enestående udsigt ud over byen. Tag en dukkert fra stranden i det klare lune Middelhav.

Dagen kan du slutte af med en slentretur ned ad strandpromenaden, hvor du kan smage på græske lækkerier i en af de mange hyggelige tavernaer og restauranter.
 

Forslag til et par udflugter fra Kalamata


Der er flere udflugter fra Kalamata. Du kan fx besøge det gamle Olympia Stadion, hvor de første olympiske lege blev afholdt for Zeus 776 f. Kr.

Havnebyen Nafplio, der var det moderne Grækenlands første hovedstad 1828-1834, er bestemt også et besøg værd. Den gamle bydel er hyggelig at vandre rundt i - og udsigten fra Palamidi fortet er fabelagtig, hvis du er frisk på de ca. 1000 trin til toppen.

Costa Navarino – livsnyderferie på 1. klasse

Livsnyderferie i Casta Navaroni
Forestil dig et luksusresort med udsigt til Det Ioniske Hav, beliggende i en solbeskinnet dal omgivet af olivenmarker. Et resort hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst. Det er Costa Navarino - et imponerende 5-stjernet resort-område med alle tænkelige faciliteter og nogle fantastiske golfbaner.

Bo i super lækre indrettede ferieboliger – flere med privat pool, bliv forkælet med wellness og spa-behandlinger - og gastronomiske oplevelser. Det er ferie for livsnydere.

Du kan sagtens rejse med børn til Costa Navarino. De kan boltre sig i resortets eget vandland, finde nye legekammerater i børneklubben og prøve kræfter med masser af vandsportsaktiviteter.

Vil du en tur på stranden, så ligger en af verdens bedste - Voidokilios-stranden, i gåafstand fra resortet. Stranden ligger i en stille bugt med det fineste sand og klareste vand.
Fiskerbyen Pilos på Peloponnes

Suveræne golfbaner

Golfbaner: The Dunes Course og The Bay Course er blandt de bedste i Europa. Der er kælet for alle detaljer og det kuperede terræn bliver med garanti en udfordring dig. Banerne ligger i et flot område med udsigt til det turkisblå Ioniske Hav.
 

Kør-selv på Peloponnes

Har du lejet en bil og har du mod på at forlade luksustilværelsen for en dag, så kan du kører gennem de dybgrønne olivenmarker og opleve hvordan olivenolien fremstilles. Du kan også køre til den lille fiskerby Pilos med vaskeægte græsk stemning.

Du kan også vælge at tage på en bådudflugt på Det Ioniske Hav. Sejl langs den smukke kyststrækning og tag en forfriskende dukkert inden frokosten bliver serveret.

Hele det fascinerende område blev udtænkt af en mand med visioner – kaptajn Vassilis. Han ønskede at udleve sin vision om et bæredygtigt resort/ferieområde – det bedste i Grækenland. Mange mener det lykkes til fulde.

Lej en bil og oplev Peloponnes

Peloponnes der har endnu mere at byde på – det oplever du bedst ved at leje en bil, så du kan opleve halvøen i dit helt eget tempo. Du kan let og overskueligt bestille billeje online på nedenstående link:
Lej en bil i Grækenland
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.