Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 55 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 55 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Prøv fællesrejser :)
Rejsetips indsendt af:
Cecilie Johansen
Lynge
20. jan. 2010

Prøv fællesrejser :)

Fællesrejser på fx en sommerferie er en suveræn måde at holde ferie på, både for store og små. Det er en oplevelse for hele familien.

Den bedste sommerferie nogensinde

Igennem flere år har jeg sammen med min mor, rejst på sommerferie via fællesrejser. En hel gruppe danskere rejser sammen på ferie og bor sammen på hotel, hvor man er fælles om de daglige opgave. Fællesskabet knyttes nemlig gennem de forskellige opgaver og det er sjovt både for børn og voksne at deltage. Man falder lynhurtigt i snak med hinanden - både voksne, børn og unge (som jeg selv er) hygger sig gevaldigt :)

Fællesskabet former sig gennem dagens opgaver, f.eks er der madhold der laver morgenmad og aftensmad. Det foregår sådan, at man på feriens ene dag yder, hvorefter man de øvrige feriedage nyder, da det bliver nogle andres tur til at lave mad. Der bliver snakket på kryds og tværs af alle aldre, og idet hotellet også arrangerer ture hver eller hveranden dag, knyttes man endnu tættere sammen. Denne form for ferie, kan uden tvivl anbefales meget varmt :)

Vi har selv haft nogle fantastiske ferier :)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/proev-faellesrejser-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.