Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Gør din ferie på Rhodos til en solstrålehistorie

Rejser til Rhodos

På en sommerferie på Rhodos er du omgivet af skønne kyster, små taverner og dejligt vejr. Den smukke ø byder på frodige palmer, lokale delikatesser, kvalitetshoteller og kulturelle oplevelser med dejlig sol i sommerferien. Hop på et fly, lej en bil og kør ud og få store oplevelser. På en kør-selv-ferie bestemmer du selv ruten, tempoet og hvilke seværdigheder du vil opleve på din sommerferie. Vores store udvalg af ferieboliger er base for store oplevelser i området. Bestil din pakkerejse til Rhodos i dag.

Rhodos - en rigtig solskinsø

Rhodos - fra vinmarker, små fiskerlejer til skønne strande

Tag en dukkert i det krystalklare vand på Rhodos
Rhodos har i flere år været et populært rejsemål for os danskere og det er der flere gode grunde til. Når du rejser til Rhodos er klimaet perfekt med masser af sol og ingen regn i sommerhalvåret. Du kan boltre dig på en af de utallige skønne strande med masser af vandsportsaktiviteter.

Du kan mærke vingesuset fra en lang og spændende historie i fx Rhodos Bys gamle bydel, i Lindos eller Kámiros. Her er vinmarker, små fiskerlejer, hyggelige landsbyer og du kan tage en vandretur til Rhodos højeste punkt, Ataviros på 1.215 meter. Du har kort sagt mange gode grunde til at rejse til Rhodos.

Oplev Rhodos med bil eller på en udflugt
Hvis du vil opleve friheden og have det fulde udbytte, når du rejser til Rhodos, så lej en bil og kør rundt på egen hånd. Det er let at finde rundt og vejene er gode på Rhodos. Du kan også tage på dagsudflugter på Rhodos, tage på en bådtur og se øen fra en anden vinkel eller fx sejle til den lille ø, Simi.
Tag på en bådudflugt når du er på Rhodos

Rhodos - hvert område har sit kendetegn

Den nordligste del af Rhodos med Rhodos By er der, hvor de fleste rejsende flokkes. Her finder du de fleste hoteller, forretninger, souvenirbutikker, restauranter og et livligt natteliv, der fortsætter lige til den lyse morgen. Rejser du ned ad østkysten, dukker den ene indbydende strand efter den anden på. De fleste strande er også ideelle for børn.

Den sydligste og den midterste af del af Rhodos med skovklædte arealer er de mindst besøgte områder. Vestkysten byder også på flere strande, der måske er knap på gode som dem på østsiden, men vinden giver dig de bedste betingelser for windsurfing.

Er du en rigtig vandhund, kan du komme ud og opleve livet under havets overflade, når du rejser til Rhodos. Du har flere ture at vælge mellem med forskellig sværhedsgrad alt efter hvor erfaren du er. Du kan selvfølgelig også vælge at snorkle, når du rejser til Rhodos.

Trænger du til at bevæge benene, så gå en tur op på Rhodos' højeste bjerg, Ataviros på 1.215 m. Du kan selv tage turen der op, men du kan også finde en guide, der kender området som sin egen bukselomme. Vandreturen tager omkring 4 timer hver vej. Hvis du husker rigeligt med mad og drikke, så kan vandreturen blive en af dine største oplevelser på din Rhodos-rejse.
Stemning i Rhodos by

Rhodos By
- den livligste del af Rhodos

Rejser du til den nordligste del af Rhodos, finder du Rhodos By. Der skal du især koncentrere dig om den gamle bydel, der gemmer sig bag den 4 km lange bymur. Bymuren blev bygget i den sene middelalder af Johanniterne. Du har en fabelagtig udsigt derfra.

Du bør se bydelen fra morgenstunden, hvor du næsten har den for dig selv. Det er en fornøjelse at gå gennem de smalle stræder, nyde de pragtfulde bygninger og alle de små detaljer. Paladset, der ligger ved et flot parkanlæg, er nok byens populæreste seværdigheder.

Senere på dagen åbner alle forretningerne, de talrige souvenirbutikker, restauranter og taverner. Gaderne bliver hurtigt fyldt til bristepunktet af de mange rejsende. Om aftenen bliver der skruet op for tonerne fra de populæreste sommerhits. Barerne og diskotekerne åbner og byder på dans til den lyse morgen.
Den moderne bydel

Den moderne bydel

Den moderne bydel i Rhodos har også sit at byde på. Du kan besøge den store markedsplads, Nea Agorá, som bugner af grøntsager, frugter, blomster og frisk fanget fisk. Du kan nyde livet fra en af de mange fiskerestauranter. Du kan gå lidt rundt i Mandraki havnen, finde en café og drikke en kop kaffe eller måske prøve den karakteristiske græske bordvin, Restina.

Du har også flere fine sandstrande at vælge mellem lige nord for Mandraki havnen. De er meget populære, men du kan altid finde en god plads. Har du børn med, når du tager på en af vores Rhodos rejser, så ligger Grækenlands største akvarium tæt på strandene.
Her er flotte fisk i alle regnbuens farver og store havskildpadder.
Lækre strande på østkysten af Rhodos

Strandene ned langs Rhodos østkyst

Rejser du ned ad Rhodos' østkyst, ligger den ene strand efter den anden og kæmper om din opmærksomhed. Nogle af de mest populære er Faliráki og Tsambikas. De ligger i dejlig læ for vestenvinden og er egnet for både unge, ældre og børnefamilier.

Specielt Faliráki tiltrækker de unge med det store udbud af pubber og diskoteker. Der er også alle mulige aktiviteter fra stranden, men du kan også bare slappe af i en liggestol og nyde livet, når du rejser til Faliráki på Rhodos.
 

Lindos – et af Rhodos højdepunkter

Du må ikke gå glip af Lindos, en af øens største seværdigheder, når du rejser til Rhodos. Byen ligger på Rhodos' østkyst omkring 60 km fra Rhodos By. Lindos emmer af atmosfære med de karakteristiske hvidkalkede huse, men højdepunktet er byens eget Akropolis. Det ligger på byens højeste punkt med en enestående udsigt ud over tempelruinerne og området.

 Husk også dit badetøj for der er en dejlig strand neden for Akropolis. Hvis du vil undgå trængslen fra andre turister og den bagende sol, så skal du komme fra morgenstunden eller sent på eftermiddagen.
Smukke gamle ruiner på Rhodos

Rhodos vestkyst - fra gamle ruiner til frodige vinmarker

Du har små strande og talrige udflugtsmuligheder, hvis du rejser ned langs vestkysten af Rhodos. Sommerfugledalen er en af topscorerne. I den smukke og frodige park med vandfald og søer er sommerfuglene det store trækplaster. Der er tusindvis af dem og det er en eksplosion af farver, hvis de alle letter på samme tid.

Du kan også få et indblik i noget af Rhodos' omskiftelige historie ned langs vestkysten. Her er oldtidsbyer og områder med gamle ruiner, der stadig er ved at blive udgravet og restaureret. Det antikke Akropolis, Kámiros og Kritinia med borgruinen er tre af de mest kendte.

Længere mod syd skifter naturen til det mere frodige. De små landsbyer, hvor tiden står stille, er altid en oplevelse. En skarp kontrast til den nordlige del af Rhodos. Landskabet er flere steder præget af de mange vinmarker. Her kan du være heldig at finde et lille vinfirma, der byder på smagsprøver.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Rhodos - klik på et link eller start din søgning i søgeboksen øverst på denne side.

Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.