Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Grækenland

Fly til Rhodos

Her kan du bestille dit fly til Rhodos i Grækenland. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”, så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Rhodos.

Rhodos lufthavn

Rhodos Lufthavn Diagoras, der blev indviet i 1977, er en forholdsvis stor lufthavn, der med den kommende udvidelse vil blive fordoblet i størrelse. Diagoras er pt. den tredje travleste lufthavn i Grækenland målt på passagertal. Rhodos Lufthavn er beliggende nær byen Paradisi ca. 14 km fra Rhodos by.

Transport til og fra lufthavnen

Transportmulighederne til og fra Rhodos Lufthavn er lidt sparsomme, men du har dog følgende muligheder:

Bus

Der går en bus mellem Rhodos Lufthavn og Rhodos by fra tidlig morgen til sen aften. Se køreplanen

Taxi

Du kan altid finde en taxi udenfor ankomsthallen. Det er en hurtig og behagelig måde at komme til og fra lufthavnen, og priserne er forholdsvis overkommelige. Se priseksempler her

Limousine Service

Ønsker du at ”opgradere” din taxi-tur en anelse, har du også mulighed for at booke en bil med chauffør. Her får du dør-til-dør service i en bil med aircondition. Du kan booke limousine service online, hvor du også får oplyst prisen til netop din destination.

Billeje

Den sidste, men nok mest anbefalelsesværdige, form for transport er at leje en bil. På den måde kan du ikke blot komme til og fra lufthavnen, men også få set meget mere af Rhodos, mens du er der. Vi sørger de for, at der står en bil og venter på dig, når dit fly lander på Rhodos, og via vores gode samarbejdspartnere er du garanteret at prisen er i bund.

Rhodos som dit næste rejsemål?

Rhodos som dit næste rejsemål?
Når du kommer med fly til Rhodos oplever du øens to hovedattraktioner: ”Historie” og ”Sol, Strand og Vand”. Overalt på øen finder du ruiner og levn fra antikken, og især den gamle bydel i Rhodos by byder på historiske vingesus. Langs hele kystlinjen på Rhodos kan du hengive dig til alt fra solbadning og svømning til snorkling og windsurfing. Det kan anbefales at lade din ferie på Rhodos være en blanding af de to kategorier suppleret med den gode græske mad og øens forrygende underholdnings- og natteliv.

Læs mere om rejser til Rhodos


Rejser til Rhodos
Billeje på Rhodos
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.