Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhodos

 • Rhodos – inspiration for kunst og kultur interesserede

  (Bedømt af 8 personer)
  14.02.13: Inge Nielsen
  Rhodos forbindes ofte med sol og strand, og dejlige ferie oplevelser på små hyggelige spisesteder og spændende markeder, og alt det byder Rhodos på, som de fleste ved.
  Se hele rejsetippet
 • Tag en scootertur øen rundt - Rhodos

  (Bedømt af 3 personer)
  13.01.13: toke persson
  Vestkysten er dejligt tempereret med lidt luftning.
  Med udgangspunkt i Rhodos by - lej et par scootere - ikke for store - tag turen fra østsiden - besøg sommerfugledalen og "de syv kilder"- kør over Lindos - derefter ind over bjergene til vestkysten - oplev i bjergene en god lokal sen frokost i Apollonia - nyd turen nordover og lav passende stop undervejs - tag eventuelt turen op til templerne (ruiner) og nyd udsigten over Middelhavet.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn lokal madoplevelse på Rhodos!

  (Bedømt af 3 personer)
  09.08.12: Susanne Hansen
  Hvis du er ude efter en madoplevelse, hvor du prøver forskellige græske specialiteter på en lokal restaurant kan jeg varmt anbefale restauranten Meze Meze, der ligger i byen Kalithies.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhodos

God tur rundt på øen Rhodos
Rejsetips indsendt af:
Christian Gravengaard
Randers
27. jan. 2012

God tur rundt på øen Rhodos

Vi havde bestilt rejse til Rhodos og valgte at bo på hotel Caravelle som ligger midt ixia ialyssos ca. 7km fra Rhodos by det er billigere end selve Rhodos by og lige overfor ligger det meget luxuriøse Villa de mare som både er offentlig man skal bare købe min.
1 gentand efter eget ønske, så kan man opholde sig der hele dagen.

Vi tog den lokale bus indtil Rhodos og gik rundt i byens nye og gamle bydel og tilbragte megen tid inde i den Gamle bydel. Men også megen tid i hotellets pool som også er ret god og med den lokale købmand lige nede på hjørnet ( 1minuts gang fra hotellets lobby ) var det nemt at holde sig med kolde drikke vare og andet uden at det kostede os en bondegård for han var meget billig med hans vare.

Vi deltog bla. om aftenen i den græske aften som rejseselskabet havde arrangeret som var en fantastiske aften med lækker græsk mad og zorba og optræden af lokale grækere.

Sidst i vores ferie lejede vi en bil og kørte alle 6 rundt på øen og havde en fantastisk oplevelse på egen hånd og netop fordi vi ikke havde noget bestemt mål fik vi faktisk set utroligt meget af øen den dag som man normalt ikke ser som turist og det kan varmt anbefales at køre ned til den sydligste ende af øen hvor den snævre ind og bliver som en lille tange inden den breder ud til det sidste af øen stranden er ikke noget at skrive hjem om men det er en oplevelse at svømme dernede da fiskene kommer helt tæt på en faktisk for tæt mener min kone :-)
God tur rundt på øen Rhodos

God tur rundt på øen Rhodos

lad være med at sætte mål for hvad man SKAL se, nej istedet er det bedre at spørge sig selv om morgen hvad man måske kunne tænke sig og gøre den dag og så se om det holder stik "gå til højre istedet for venstre " så oplever man øen på en helt anden måde og får en federe oplevelse
God tur rundt på øen Rhodos

og lej en bil og kør rundt på øen.
Billedet er fra Hotel Villa de mare

Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rhodos

Hoteller på Rhodos
Rejser til Rhodos
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/bischofsmutze-hotel.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.