Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhodos

 • Rhodos – inspiration for kunst og kultur interesserede

  (Bedømt af 8 personer)
  14.02.13: Inge Nielsen
  Rhodos forbindes ofte med sol og strand, og dejlige ferie oplevelser på små hyggelige spisesteder og spændende markeder, og alt det byder Rhodos på, som de fleste ved.
  Se hele rejsetippet
 • Tag en scootertur øen rundt - Rhodos

  (Bedømt af 3 personer)
  13.01.13: toke persson
  Vestkysten er dejligt tempereret med lidt luftning.
  Med udgangspunkt i Rhodos by - lej et par scootere - ikke for store - tag turen fra østsiden - besøg sommerfugledalen og "de syv kilder"- kør over Lindos - derefter ind over bjergene til vestkysten - oplev i bjergene en god lokal sen frokost i Apollonia - nyd turen nordover og lav passende stop undervejs - tag eventuelt turen op til templerne (ruiner) og nyd udsigten over Middelhavet.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn lokal madoplevelse på Rhodos!

  (Bedømt af 3 personer)
  09.08.12: Susanne Hansen
  Hvis du er ude efter en madoplevelse, hvor du prøver forskellige græske specialiteter på en lokal restaurant kan jeg varmt anbefale restauranten Meze Meze, der ligger i byen Kalithies.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhodos

Helt okay og dejligt afslappende hotel på Rhodos
Rejsetips indsendt af:
Helsingør
9. aug. 2010

Helt okay og dejligt afslappende hotel på Rhodos

Dette hotel ligger ca 15 km fra Rhodos by, og er man til afslapning er dette det rette sted. hotellet ligger i en lille by der hedder Tholos, hvor der er lidt restauranter og barer + mini markeder.

Afslapning for par

Sabina Hotel er familieejet og ikke særlig stort. der ligger ikke andre hoteller i nærheden og man kan være sig selv og slappe helt af. personalet er utrolige søde og stedet er pænt og rent. poolen har en god størrelse. ulempen er, at man skal betale ekstra for aircon, så dette skal man huske at regne med i prisen. Der var en hund der gøede engang i mellem, men personalet var gode til at jage den væk. lufthavnen ligger 5 km væk, så flyene flyver lige hen over hotellet, men man vender sig hurtigt til det og de flyver ikke om natten (ihvertfald ikke hvad man hører). Maden på hotellet er fint nok til frokost/ snacks. Dejligt og hyggeligt hotel til prisen, som kan anbefales til par i alle aldre der vil slappe af og nyde hinanden.

Overnatninger
Hotelophold
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rhodos

Hoteller på Rhodos
Rejser til Rhodos
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.