Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhodos

 • Rhodos – inspiration for kunst og kultur interesserede

  (Bedømt af 8 personer)
  14.02.13: Inge Nielsen
  Rhodos forbindes ofte med sol og strand, og dejlige ferie oplevelser på små hyggelige spisesteder og spændende markeder, og alt det byder Rhodos på, som de fleste ved.
  Se hele rejsetippet
 • Tag en scootertur øen rundt - Rhodos

  (Bedømt af 3 personer)
  13.01.13: toke persson
  Vestkysten er dejligt tempereret med lidt luftning.
  Med udgangspunkt i Rhodos by - lej et par scootere - ikke for store - tag turen fra østsiden - besøg sommerfugledalen og "de syv kilder"- kør over Lindos - derefter ind over bjergene til vestkysten - oplev i bjergene en god lokal sen frokost i Apollonia - nyd turen nordover og lav passende stop undervejs - tag eventuelt turen op til templerne (ruiner) og nyd udsigten over Middelhavet.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn lokal madoplevelse på Rhodos!

  (Bedømt af 3 personer)
  09.08.12: Susanne Hansen
  Hvis du er ude efter en madoplevelse, hvor du prøver forskellige græske specialiteter på en lokal restaurant kan jeg varmt anbefale restauranten Meze Meze, der ligger i byen Kalithies.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhodos

Rejsetips af samme forfatter

Lindos på Rhodos
FDM travel rejsespecialist
Pia Ring Sørensen Telefon: 70 28 13 51

Lindos på Rhodos

Går turen til Rhodos – vil jeg anbefale en tur til den smukke ”hvide by” i Lindos. Der reklameres med en masse udflugter og sejlture til Lindos – men det er faktisk meget nemt, at gøre det på egen hånd til meget få penge….
Der går busser fra busstationen ved havnen/den gamle by i Rhodos og direkte til Lindos. Billetterne skal købes i de små ”billethuse” ved busstationen i Rhodos og i Lindos, de kan købes ca. 30 min før afgang – selve turen tager ca. 1 time og koster kun 5 € pr. voksen pr. vej.

Det er en rigtig god ide, at tage af sted fra morgenstunden, vi tog allerede bussen fra Rhodos kl. 09.00, det var et fint tidspunkt, både pga. varmen men der var heller ikke så mange mennesker på det tidspunkt. Det er nogle meget smalle og stejle gader i Lindos by og det kan hurtig blive meget varmt. Turen kan også tages på æselryg – men jeg tror ikke man lugter så godt bagefter….

Der findes en del små steder hvor tørsten kan slukkes – vi fandt en lækker lille cafe der serverede iskolde smoothies. Det koster 6 € pr. pers. at komme helt op til Akropolis i Lindos – en helt fantastisk udsigt. Men husk at tage et par gode sko på – små sandaler kan ikke anbefales….

Transport
Busbilletter, Kystbyer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Pia Ring Sørensens profilside

Læs mere om rejser til Rhodos

Hoteller på Rhodos
Rejser til Rhodos
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.