Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhodos

 • Rhodos – inspiration for kunst og kultur interesserede

  (Bedømt af 8 personer)
  14.02.13: Inge Nielsen
  Rhodos forbindes ofte med sol og strand, og dejlige ferie oplevelser på små hyggelige spisesteder og spændende markeder, og alt det byder Rhodos på, som de fleste ved.
  Se hele rejsetippet
 • Tag en scootertur øen rundt - Rhodos

  (Bedømt af 3 personer)
  13.01.13: toke persson
  Vestkysten er dejligt tempereret med lidt luftning.
  Med udgangspunkt i Rhodos by - lej et par scootere - ikke for store - tag turen fra østsiden - besøg sommerfugledalen og "de syv kilder"- kør over Lindos - derefter ind over bjergene til vestkysten - oplev i bjergene en god lokal sen frokost i Apollonia - nyd turen nordover og lav passende stop undervejs - tag eventuelt turen op til templerne (ruiner) og nyd udsigten over Middelhavet.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn lokal madoplevelse på Rhodos!

  (Bedømt af 3 personer)
  09.08.12: Susanne Hansen
  Hvis du er ude efter en madoplevelse, hvor du prøver forskellige græske specialiteter på en lokal restaurant kan jeg varmt anbefale restauranten Meze Meze, der ligger i byen Kalithies.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhodos

Opladning for + 50 årige på Rhodos
Rejsetips indsendt af:
Dorthe Nielsen
Korsør
15. sept. 2011

Opladning for + 50 årige på Rhodos

Bedstemor og bedstefar trængte til 1 uges total afslapning. Der har været overarbejde, børnepasning og meget andet. Når man nu kun har tid til 1 uges ferie & charterrejse, så skal tiden jo ikke tilbringes i flyet med 9-10 timer hver vej, for at komme til "duften" af Asien og ren luksus.
Det skal gå stærkt ! (vi skal lige bemærke, at vi HAR rejst rundt i Kina, Thailand, Vietnam mv., så vi havde nogle forventninger om at opnå det vi havde prøvet der. Men vi blev klogere - og alt blev indfriet på 3½ times flyvning. Prøv Atlantica Imperial Resort SSSS+, Kolymbia, Rhodos, Grækenland. Hotellet tager imod gæster fra 16-års alderen = det er børnefrit. Vi elsker vores børn og børnebørn - men hold fest en velsigende uge - der var ro til at tage en "morfar" på stranden. Vi blev totalt ladet op. NB - der var også mange brudepar (bryllupsrejser o.lign.) et rigtig Blue Couple hotel, med 100 pct. forkælelse til en rimelig pris. Der var aktivitet hver formiddag og god musik om aftenen. Prøv selv at google hotellet.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rhodos

Hoteller på Rhodos
Rejser til Rhodos
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/tilbud-fly-og-billeje-brisbane-australien-og-new-zealand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.