Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhodos

 • Rhodos – inspiration for kunst og kultur interesserede

  (Bedømt af 8 personer)
  14.02.13: Inge Nielsen
  Rhodos forbindes ofte med sol og strand, og dejlige ferie oplevelser på små hyggelige spisesteder og spændende markeder, og alt det byder Rhodos på, som de fleste ved.
  Se hele rejsetippet
 • Tag en scootertur øen rundt - Rhodos

  (Bedømt af 3 personer)
  13.01.13: toke persson
  Vestkysten er dejligt tempereret med lidt luftning.
  Med udgangspunkt i Rhodos by - lej et par scootere - ikke for store - tag turen fra østsiden - besøg sommerfugledalen og "de syv kilder"- kør over Lindos - derefter ind over bjergene til vestkysten - oplev i bjergene en god lokal sen frokost i Apollonia - nyd turen nordover og lav passende stop undervejs - tag eventuelt turen op til templerne (ruiner) og nyd udsigten over Middelhavet.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn lokal madoplevelse på Rhodos!

  (Bedømt af 3 personer)
  09.08.12: Susanne Hansen
  Hvis du er ude efter en madoplevelse, hvor du prøver forskellige græske specialiteter på en lokal restaurant kan jeg varmt anbefale restauranten Meze Meze, der ligger i byen Kalithies.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhodos

Rejsetips indsendt af:
Andreas Johansen
Valby
4. feb. 2010

Pas på knallerter på Rhodos!

Det er åbenlyst, at der er rigtig mange knallerter på Rhodos. Men pas på - nogle knallertkørere kan finde på at spytte efter turister!

Et kedeligt visitkort fra Rhodos gamle by!

I efteråret 2009 var min kæreste og jeg 1 uge på Rhodos. En ferie, som på næsten alle måder overgik vores forventninger. Især var den gamle bydel i Rhodos en stor oplevelse. Både fra et historisk perspektiv, men mest af alt pga. den stemning man finder inde bag bymurene om aftenen. Det er dog ikke alt ved Rhodos, som jeg savner.

Efter en dag med afslapning på stranden, valge vi at tage ind til byen og finde en hyggelig restaurant. Med et væld af muligheder var det ikke svært at finde et hyggeligt sted at spise! Da vi var færdige med at spise gik vi fra restauranten over mod en café, hvor vi kunne få lidt at drikke. Mens vi slentrede op ad de små brostensveje, blev vi imidlertid overhalet af en knallert. Idet knallerten overhalede os, spyttede føreren på os. JA - HAN SPYTTEDE SGU PÅ OS!!

Inden vi kunne nå at reagere, var knallerten for længst væk. Og ikke nok med det - da jeg tog min trøje af, gik det op for mig, at det ikke kun var spyt. Umiddelbart lignede det derimod chokolade, som føreren havde haft i munden! Det fik naturligvis lagt et låg på stemningen den aften.

Og selvom det næsten er umuligt at holde øje med alle de knallerter der er på Rhodos, var jeg pludselig meget opmærksom, hver gang vi blev overhalet på gaderne i den gamle by, i resten af vores ferie!

Jeg håber ikke andre kommer ud for det samme!

Kommentarer til rejsetips om Rhodos

bare rolig :-)

13/04 2011 Sofia Ø. Hansen
Hej Andreas :-)
Jeg kunne godt forestille mig jeg selv vil reagerer sådanne og tænke på det vær gang man ser en knallert. Men jeg har været på Rhodos og der skete ikke nået ;) Tror bare du har været rigtig uheldig og møde en dum idiot.
Men det rigtigt at det er en fantastisk stemning der kommer bag bymurene om aftnen. Det også det jeg husker bedst fra min sidste rejse :) Har i prøvet og besøge sommerfugldalen? ellers er det virkelig et besøg vær, hvis i skal til Rhodos igen.
Min kæreste og jeg tager til Rhodos igen til august og jeg kan slet ikke vente. Det en fantastisk spændende lille ø :)

Venlig hilsen Sofia
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rhodos

Hoteller på Rhodos
Rejser til Rhodos
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.