Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhodos

 • Rhodos – inspiration for kunst og kultur interesserede

  (Bedømt af 8 personer)
  14.02.13: Inge Nielsen
  Rhodos forbindes ofte med sol og strand, og dejlige ferie oplevelser på små hyggelige spisesteder og spændende markeder, og alt det byder Rhodos på, som de fleste ved.
  Se hele rejsetippet
 • Tag en scootertur øen rundt - Rhodos

  (Bedømt af 3 personer)
  13.01.13: toke persson
  Vestkysten er dejligt tempereret med lidt luftning.
  Med udgangspunkt i Rhodos by - lej et par scootere - ikke for store - tag turen fra østsiden - besøg sommerfugledalen og "de syv kilder"- kør over Lindos - derefter ind over bjergene til vestkysten - oplev i bjergene en god lokal sen frokost i Apollonia - nyd turen nordover og lav passende stop undervejs - tag eventuelt turen op til templerne (ruiner) og nyd udsigten over Middelhavet.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn lokal madoplevelse på Rhodos!

  (Bedømt af 3 personer)
  09.08.12: Susanne Hansen
  Hvis du er ude efter en madoplevelse, hvor du prøver forskellige græske specialiteter på en lokal restaurant kan jeg varmt anbefale restauranten Meze Meze, der ligger i byen Kalithies.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhodos

Rhodos - den skønneste græske ø
Rejsetips indsendt af:
Michelle
Varde
8. april 2010

Rhodos - den skønneste græske ø

Oplev hele Rhodos, øst til vest, nord til syd - da Rhodos er meget mere end bare den gamle by og Lindos.
Fra toppen af Monolithos
Fra toppen af Monolithos

Monolithos - vilde klipper og den skønneste udsigt

Nordvest på Rhodos finder man byen og ruinen Monolithos, som findes på toppen af en klippe. Det er lidt af en klatretur derop, på lidt karakterfulde trin. Det kan anbefales at tage hertil sidst på eftermiddagen, da solen står smukkest og naturen omkring ruinen giver skygge for de varme stråler.Udsigten fra toppen er helt ubeskrivelig smuk, det er meget stejlt ned til havet, en stor modsætning til sydsiden af øen.Med et hop over en klipperevne, kan man komme over i den gamle kirke på ruinen, hvor man kan få det smukkeste billede, se bare afnits fotoet. For bunden af klippen op til ruinen er en lille forfrisknings stand, en sodavand kan være nødvendig efter turen op :)
Udspringet til Sommerfugldalen
Udspringet til Sommerfugldalen

Sommerfugldalen, udspringet

Sommerfugldalen er ualmindelig smuk, fredfyldt og frodig. Vi tog derhen lige inden de lukkede for dagen, så vi mødte kun turister på vejen op, og havde det derefter for os selv :) Sommerfuglene, som egentlige er natsværmere er ikke de eneste talrige dyr i dalen. Tag jer god tid til at kigge i vandet i de små vandløb, for der er rigtig mange ferskvandskrabber - og en del meget store. Den største vi så var nok min. 25 cm bred - fra tå til tå. Bare stå stille i lidt tid og frem vandrer de :) Vi gjorde noget, man nok ikke helt må; da vi nåede toppen, klatrede vi over kæden som indikerer man er nået enden. Går man 50 m til venstre efter kæden, finder man udspringet til hele den frodige dal. En naturkilde, kun 40 cm bred, hvor der fosser store mængder vand op af meget facinerende. Bestemt ulovligheden værd :)
Lækker bugt 4 km syd for Pefkos
Lækker bugt 4 km syd for Pefkos

De bedste strande syd for Lindos

Mængden af turister falder fra man kommer syd for Pefkos, hvilket i sig selv er et plus, synes vi. Og man finder mange bugte, mere børnevenlig end strandene ved Tsambika, Faliraki mv. da man kan gå meget langt ud inden det bliver dybt. Men strandene er bestemt ikke så øde man ikke finder et minimarkedet tæt på, eller en beach taverna, hvis man ikke selv medbringer frokosten.
Calypo Beach, Kalithea
Calypo Beach, Kalithea

Privat badebro

Vil man føle sig lidt eksklusiv med privat strand og badebro, uden at bruge mere end hvad en solseng på de græske strande koster, så tag til Calypo Beach ved Kalithea. Men kommer til stranden ved at køre ind igennem en olivenlund på toppen af en bakke inden man kommer til Kalithea (hvis man kommer syd fra). Man føler man har det hele for sig selv; da en klippe skjuler solsengene fra indgangen til stranden, og hver 'badebro' ligger langt fra hinanden. Der er endda en trappe fra hver 'badebro' ned i vandet, som er meget dybt. Skøn skøn strand.
Dyrelivet

Dyrelivet

Tag at stoppe ved de vandhuller I ser på jeres vej (anbefaler en scooter frem for bil, her går det ikke helt så stærkt, så man kan nå at lidt mere). Stå helt stille i et par minutter - og frem myldrer dyrelivet. Min kæreste fangede flere store skildpadder :) Bare rolige de blev sluppet hurtigt fri igen - og var helt uskadte.

Rigtig god tur - I kommer til at forelsker jer i Øen

Kommentarer til rejsetips om Rhodos

Ja Rhodos er en spændende og flot ø

17/04 2010 Hanne Juncker
Hej. Jeg vil give dig ret i, at Rhodos er spændende. Jeg vil anbefale at besøge Kallithea-termerne, som bestemt er et eller flere besøg værd! MVH Hanne
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rhodos

Hoteller på Rhodos
Rejser til Rhodos
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.