Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhodos

 • Rhodos – inspiration for kunst og kultur interesserede

  (Bedømt af 8 personer)
  14.02.13: Inge Nielsen
  Rhodos forbindes ofte med sol og strand, og dejlige ferie oplevelser på små hyggelige spisesteder og spændende markeder, og alt det byder Rhodos på, som de fleste ved.
  Se hele rejsetippet
 • Tag en scootertur øen rundt - Rhodos

  (Bedømt af 3 personer)
  13.01.13: toke persson
  Vestkysten er dejligt tempereret med lidt luftning.
  Med udgangspunkt i Rhodos by - lej et par scootere - ikke for store - tag turen fra østsiden - besøg sommerfugledalen og "de syv kilder"- kør over Lindos - derefter ind over bjergene til vestkysten - oplev i bjergene en god lokal sen frokost i Apollonia - nyd turen nordover og lav passende stop undervejs - tag eventuelt turen op til templerne (ruiner) og nyd udsigten over Middelhavet.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn lokal madoplevelse på Rhodos!

  (Bedømt af 3 personer)
  09.08.12: Susanne Hansen
  Hvis du er ude efter en madoplevelse, hvor du prøver forskellige græske specialiteter på en lokal restaurant kan jeg varmt anbefale restauranten Meze Meze, der ligger i byen Kalithies.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhodos

Rhodos - Solens ø
Rejsetips indsendt af:
Lilli Pedersen
Køge
9. juli 2012

Rhodos - Solens ø

Rhodos har jeg besøgt flere gange og syntes stadig at øen byder på en masse forskellige ting. Udover at se Rhodos gamle by, Mandrakihavnen, Lindos og Sommerfugledalen er der masser af skønne strande.
Prøv at køre lidt afsides - enten på schooter eller i bil - til de små lokale strande bl.a. Kavourakia Beach, hvor fiskerne stadig sidder og holder barbeque med friskfanget fisk og drikker ouzuer eller Kolimbia beach, hvor der ligger en lille havn og en enkelt taverna. Eller kør en tur til den lokale by Psinthos ikke langt fra sommerfugledalen. Her kan man gå langs med et flodleje og se lige så mange sommerfugle som i sommerfuglefugledalen. Her er der bare ingen mennesker og det er ganske gratis og man kan gå i ro og mag og nyde det. Ikke langt fra Psinthos ligger et lille kloster - Monastery Kalopetras - som har en skøn lille have, hvor du kan nyde nogle græske specialiteter - jeg fik yougurt med honning og nødder og loukoumades samt græsk kaffe - alt imens du har den skønneste udsigt udover øen. Ladiko Bay og Anthony Quinn Bay er også to skønne steder, der er værd at besøge på en badetur eller bare nyde udsigten fra de små tavernaer. Koskinou er en klassisk græsk by, der også er værd at besøge. Især den gamle bydel med de flotte traditioneller græske huse. Prisniveauet alle disse steder er langt under "de turistede" steder" og du får god lokal mad hvis du ønsker det. Der er masser af muligheder på Rhodos og befolkningen er overalt utroligt glade og imødekommende.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rhodos

Hoteller på Rhodos
Rejser til Rhodos
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/spanien-gratis-tapas.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.