Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhodos

 • Rhodos – inspiration for kunst og kultur interesserede

  (Bedømt af 8 personer)
  14.02.13: Inge Nielsen
  Rhodos forbindes ofte med sol og strand, og dejlige ferie oplevelser på små hyggelige spisesteder og spændende markeder, og alt det byder Rhodos på, som de fleste ved.
  Se hele rejsetippet
 • Tag en scootertur øen rundt - Rhodos

  (Bedømt af 3 personer)
  13.01.13: toke persson
  Vestkysten er dejligt tempereret med lidt luftning.
  Med udgangspunkt i Rhodos by - lej et par scootere - ikke for store - tag turen fra østsiden - besøg sommerfugledalen og "de syv kilder"- kør over Lindos - derefter ind over bjergene til vestkysten - oplev i bjergene en god lokal sen frokost i Apollonia - nyd turen nordover og lav passende stop undervejs - tag eventuelt turen op til templerne (ruiner) og nyd udsigten over Middelhavet.
  Se hele rejsetippet
 • Rhodos - Solens ø

  (Bedømt af 2 personer)
  09.07.12: Lilli Pedersen
  Rhodos har jeg besøgt flere gange og syntes stadig at øen byder på en masse forskellige ting. Udover at se Rhodos gamle by, Mandrakihavnen, Lindos og Sommerfugledalen er der masser af skønne strande.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhodos

Skøn lokal madoplevelse på Rhodos!
Rejsetips indsendt af:
Susanne Hansen
Aalborg
9. aug. 2012

Skøn lokal madoplevelse på Rhodos!

Hvis du er ude efter en madoplevelse, hvor du prøver forskellige græske specialiteter på en lokal restaurant kan jeg varmt anbefale restauranten Meze Meze, der ligger i byen Kalithies.
Restauranten er ikke prangende, men ren og nymalet, og holdt i en enkelt stil med et græsk tvist. Man spiser på terrassen, der ligger ud til "Hovedgaden" i byen, hvilket dog ikke er noget problem, da der ikke er megen trafik i byen.

Der er ikke noget menukort. Konceptet er, at man bestiller en variation af græske småretter. Man kan vælge mellem kød og seafood, og må så tage det, der kommer. Det er dog absolut ikke noget problem da der er mange retter, og alle retter er veltillavede.

Maden koster 10 euro inkl. den første drikkevare.

Vi var 4 voksne og 5 børn - heraf også et par kræsne - og vi var alle mætte og glade. Vi fik en kombination af kød og fisk. Kødretterne er de sikreste, men seafood er bestemt også værd at prøve!

Betjeningen er meget venlig, og den fyr, der betjente os var rigtig god til engelsk, og god til at forklare om maden. Han var også meget opmærksom uden at være påtrængende.

Vi var de eneste turister på restauranten - måske endda i hele byen - og der blev opmærksomt fulgt med i, hvordan vi nu modtog maden fra kokken og hele familien, og der blev vinket og smilet da vi forlod restauranten.

Restauranten ligger på Kalithies Square, og telefonnummeret (der tilhører kokkens hustru) er:
6956365580.

God fornøjelse!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rhodos

Hoteller på Rhodos
Rejser til Rhodos
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sri-lanka/club-bentota-bentota.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.