Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Rhodos

 • Rhodos – inspiration for kunst og kultur interesserede

  (Bedømt af 8 personer)
  14.02.13: Inge Nielsen
  Rhodos forbindes ofte med sol og strand, og dejlige ferie oplevelser på små hyggelige spisesteder og spændende markeder, og alt det byder Rhodos på, som de fleste ved.
  Se hele rejsetippet
 • Tag en scootertur øen rundt - Rhodos

  (Bedømt af 3 personer)
  13.01.13: toke persson
  Vestkysten er dejligt tempereret med lidt luftning.
  Med udgangspunkt i Rhodos by - lej et par scootere - ikke for store - tag turen fra østsiden - besøg sommerfugledalen og "de syv kilder"- kør over Lindos - derefter ind over bjergene til vestkysten - oplev i bjergene en god lokal sen frokost i Apollonia - nyd turen nordover og lav passende stop undervejs - tag eventuelt turen op til templerne (ruiner) og nyd udsigten over Middelhavet.
  Se hele rejsetippet
 • Skøn lokal madoplevelse på Rhodos!

  (Bedømt af 3 personer)
  09.08.12: Susanne Hansen
  Hvis du er ude efter en madoplevelse, hvor du prøver forskellige græske specialiteter på en lokal restaurant kan jeg varmt anbefale restauranten Meze Meze, der ligger i byen Kalithies.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Rhodos

'Sunwing' på Rhodos - familievenligt resort
Rejsetips indsendt af:
Carsten Kim Larsen
Odense
19. aug. 2010

Super flotte Rhodos - oplevelser med børnene

Rhodos - også kaldet Solskinsøen - er et super sted for både voksne og børn. Øen er på størrelse med Lolland, så man kan se rigtigt meget af øen uden at bruge for tid på transport.
Super flotte Rhodos - oplevelser med børnene

Selv om sol og strand er naturlige elementer, når man holder ferie på Rhodos, så husk også at opleve øen på egen hånd. De typiske turist-områder ligger på øens nordøstlige del, men Rhodos byder på mange andre, flotte (og ikke turist-overrendte) oplevelser for både børn og voksne.
Super flotte Rhodos - oplevelser med børnene

Det autentiske Rhodos nås i lejet bil på 30-45 min., og der er altid en strand inden for rimelig afstand. Således kan man med fordel leje bil, især er det praktisk, når man har små børn med. Vær dog opmærksom på, at udlejnings-bureauerne trækker op til 900 Euro i selvrisiko ved ENHVER skade på bilen, uanset om man er skyld i uheldet eller ej. Det kan man forsikre sig fra mod behørig betaling til bureauet, men i stedet kan man tegne en årsrejseforsikring (i vores tilfælde via Spies Rejser hos Europæiske til 199,-) selv om man har én i forvejen. Dér bliver man nemlig friholdt for at betale selvrisikoen ved evt. skade/uheld og får oven i hatten et års rejseforsikring. Nemt, hurtigt og bekvemt, selv om udlejningsbureauet nok vil forsøge at overtale dig til at indgå en anden aftale. Det gjorde, at vi i den lejede bil uden bekymringer kunne begive os rundt på hele den dejlige ø med ro i sjælen og uden at skulle tænke på et økonomisk aspekt ved evt. skade.

Transport
Billeje

Kommentarer til rejsetips om Rhodos

HERLIGE BILLEDER

24/08 2010 Lise K.
Hvor er det dog herlige billeder. Livsglæde og solskin - lige hvad Rhodos handler om!

Rhodos rykker ...............

24/08 2010 Rikke Guldfeldt
Vi var på Rhodos med vores 9-årige søn sidste år. Der er er bare super flot. Vi lejede bil via AVIS nær vores hotel og betalte dem for at undgå selvrisiko. Vi planlægger at tage derned til næste år og skal da huske dit råd.

Mægtigt rejsetip

23/08 2010 Lisbeth Breum
Tak for tippet om udlejningsbil :-) Tanken om timer lange busture til overrendte turistattraktioner i varmt klima kan være en "killer" for enhver småbarnsfamilie, og konceptet "egen bil" giver lidt flere frihedsgrader med mulighed for afstikkere fra ruten og selvvalgte pauser. Og skønne billeder :-)

Super tip

23/08 2010 Familien Thomassen
Rhodos er et Paradis for unge og gamle. Vi har været dér tit, og det er nemligt rigtigt, at man skal være opmærksom på udlejningsaftalen ;-) I øvrigt, flotte og dejlige feriebilleder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Rhodos

Hoteller på Rhodos
Rejser til Rhodos
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forsikring-af-afbestilling.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.