Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Santorini

 • Santorini - prøv det

  (Bedømt af 3 personer)
  22.10.13: Kirsten Johnsen
  Afgang fra Billund kl. 14 med ankomst Santorini kl. 18. Flypladsen ligger bare 15 min. fra hotel Zeus i Kamari, som er et familiedrevet hotel.
  Se hele rejsetippet
 • Vandretur fra Fira til Oia (ca. 10 km)

  (Bedømt af 3 personer)
  08.03.13: Hanne Brandt
  Vi har været på Santorini fire gange, og det er stadig ikke sidste gang vi har været der. I 2012 da vi var der, blev vi enige om, at gå fra Fira til Oia.
  Se hele rejsetippet
 • Santorini - Tæt på vulkanen

  (Bedømt af 3 personer)
  30.10.12: Ingeborg Schmidt
  Kan en slumrende vulkan ligge tæt op ad henholdsvis krydstogtskibe og flere byer? I hvert fald var det ikke netop det, jeg havde forstillet mig at skulle se, da jeg rejste til Santorini.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Santorini

Kamari - fantastisk mad!
Rejsetips indsendt af:
Rikke Salling
Egå
18. okt. 2012

Kamari - fantastisk mad!

Vi var i september måned på Santorini, og boede i byen Kamari på øst siden af øen. Kamari er en meget hyggelig turistby med en fin strandprome-nade som er fyldt med butikker og restauranter som ligger ud til stranden.
Stranden er en lidt grovkornet stenstrand med sorte lavasten, hvor sandet bliver meget varmt at gå på - så klipklapper eller badesko er en rigtig god ide.

En restaurant med "rigtig" græsk mad!
Når aftenen kommer og man skal ud og spise, kan det være lidt af en øvelse at komme frem på strand-promenaden, da alle tjenere fra de forskellige restau-ranter forsøger at kapre kunderne og vi blev efter et par dage lidt trætte af, og irriterede over denne op-førsel, og vi prøvede derfor en aften, at dreje op mod bjerget i stedet for ned mod strandpromena-den. Og på vejen op mod ruinbyen Thera, fandt vi en rigtig hyggelig og meget velbesøgt restau-rant "Danas".
Som de fleste steder, var det et lille familiefore-tagende, her bød værtinden velkommen, og vi fik anvist et lille bord. Da vi fik menukortet, kunne vi se at dette var rigtig græsk mad, rigelige portioner og prisen var 20 - 30 % lavere end langs strandprome-naden. Men vigtigst af alt, vi fik den mest hjertelige betjening, intet blev overset, ingen fik lov til at sidde og føle sig glemt. Vi kan på det varmeste anbefale at besøge denne lille hyggelige restaurant, med ægte græsk stemning.

Oia

Oia

Når man besøger Santorini - skal man selvfølgelig besøge byen Oia, hvor næsten alle postkort fra Grækenland er fotograferet. Det er en meget smuk lille by, som ligger helt ude på spidsen af Santorinis Vestkyst. Der er masser af muligheder for at købe sig en tur til Fira - og videre derfra til Oia, men vi valgte at tage den lokale bus, og det blev vi utrolig glædelig overraskede over. Der er busstoppesteder et par steder i Kamari, og derfra kører bussen til Fira. Det koster 1,6 € pr. person hver gang og turen tager ca. 25 minutter, men det er intet problem - da busserne var topmoderne. Fra den lille busstation kørte vi videre med bussen til Oia, og efter endnu ca. 20 minutter fra vi fremme. Lige fra man træder ud af bussen i Oia, kan man fornemme den hyggelige stemning der er - vi kom om eftermiddagen, og gik rundt i de smalle gader og tog rigtig mange billeder, selvom ingen kan stå mål med de postkort man kan købe :-)Alle gik rundt og forsøgte at finde det bedste sted, at tage billeder når solen gik ned. Hvis man er ligeglad med at købe drikkevarer til styg overpris, kan man sætte sig ind på de mange cafeer og barer med udsigt, men ellers kan man gå op på et udkigspunkt - det var der rigtig mange som valgte. Vi gik hele vejen ud til møllen, næsten ude for enden af byen, her fandt vi et lille supermarked, hvor man kunne købe kolde drikkevarer, både sodavand, øl og vin. Derfra gik vi lidt ned af de små gader, og der fandt vi en "tom" grund, hvor vi satte os og nød lidt at drikke. Mens vi ventede på at solen skulle gå ned, kom flere og flere til vores sted, og efterhånden var der fyldt helt op. Det var sjovt at kikke ind over byen, alle stier, gader, mure og selvfølgelig barer var fyldt med mennesker, som bare sad og ventede på solnedgangen. Da solen endelig gik ned, var der skyer lige over havoverfladen - og vi så det ikke helt, men oplevelsen var alligevel helt i top!
Det er helt sikkert at vi kommer tilbage.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Santorini

Hoteller på Santorini
Rejser til Santorini
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.