Billedet er fra Santorini

Fakta

 • Safe
  Safe
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Lounge
 • Pool bar
  Pool bar
 • Bagageopbevaring
 • Massage
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Theoxenia Boutique Hotel

Placering
Det attraktive hotel ligger i centrum af Santorini kun adskilt fra sand-/grusstranden af en enkelt vej, strandvejen. I umiddelbar nærhed af hotellet finder man områdets vulkan samt en forbindelse med offentlig transport (ca. 200 m). Der er endvidere ca. 2,5 km til Ouranoupolis fra hotelbygningen.
Indretning
Luksushotellet råder over 2 etager med i alt 9 værelser. I foyeren er der en døgnåben reception med safebokse og et opholdsrum. Bygningen rummer endvidere en smart café, to barer, en restaurant, en klimatiseret spisesal samt en taverne med udendørs terrasse med udsigt over bugten. Herudover råder hotellet også over et lille supermarked.
Hotelværelse
De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv, radio og minibar. Endvidere er der klimaanlæg, centralvarme, altan og safeboks (mod betaling).
Sport/underholdning
På de velplejede udendørs arealer finder man to swimmingpools (med saltvand), et separat børnebassin og en whirlpool. Herudover har hotellet en solterrasse med pool-/snackbar samt liggestole og parasoller. Sportsbegejstrede gæster har endvidere mulighed for at spille tennis, basketball, beachvolley og billard/snooker.
Forplejning
Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som aftensmad fra hotellets buffet.
Kreditkort
Kreditkortene American Express, Visa Card, Mastercard og Diners Club accepteres.

Denne side er udskrevet d. 19. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/corfu-senses-resort.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.