Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 56 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 55 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Skiathos i Grækenland, en fantastisk ø
Rejsetips indsendt af:
Flemming Pallesen
Smørum nedre
25. marts 2010

Skiathos i Grækenland, en fantastisk ø

Skiathos er en fantastisk Ø at besøge, selve byen oser af byliv med en masse dejlige forretninger og tavernaer og en masse skønne sidegader med restauranter, og mod havnen en fantastisk udsigt over vandet og promenaden.

Det summer af græsk.

Det er en fornøjelse at rejse til denne skønne Ø. Der er en rigtig dejlig stemning ved havnen. Skøn udsigt over vandet. Alle restauranterne har en rimelig prisliste alle kan være med. Flere restauranter ligger helt ude ved vandkanten, pragtfuldt om aftenen. Om formiddagen er der en del flytrafik lige ved vandet, det er fantastisk at sidde og kigge på, så tæt flyene er. Det er utrolig hyggeligt at gå i alle sidegaderne om aftenen. Der er masser af lokalbefolkning i området. Rundtur på øen med BUS er også dejligt og billigt. Så kan man komme til forskellige øer som. e.k.s. Skopelos m.v. er fantastisk. Rigtig god ferie, vi ses d. 7.6.10 på Skiathos (det er mig med korte bukser og sved på panden.)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.