Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 48 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 53 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Sol, sommer og geocaching på Naxos
Rejsetips indsendt af:
Anne-Lise Lind
Allinge
26. feb. 2013

Sol, sommer og geocaching på Naxos

En græsk perle, hvor marmorsøjlerne strækker sig mod himlen. Hvor havet er krystalklart, og hvor marmorbrokker, som tydeligt ses på havbunden, vidner om en fantastisk historie fra det gamle Grækenland.
Det er marmorens ø – det er Naxos. Øen er den største af Kykladerne som ligger i det Ægæiske hav. For at komme til Naxos, må man sejle et par timer fra Santorini. En dejlig tur, hvor man bliver ledt igennem en labyrint af små klippeøer, før man til sidst kan gå i land og møde et meget varierende landskab med høje bjerge, små byer og dybe dale. Fantastisk vin, den ene kulinariske oplevelse efter den anden, hyggelige og næsten uberørte badebugter og masser af geocaching-skatte.
Marmor og skatte

Marmor og skatte

kunsten at bearbejde marmor til statuer blev udviklet på Naxos. Man kan stadig finde store, halvfærdge marmorstatuer, som har ligget bevaret i øens antikke marmorbrud i snart 2.600 år. Det var netop i et sådant marmorbrud, lige ved siden af en gigantisk marmorstatue, vi fandt vores første geocaching-skat. På billedet er børnene kravlet op på statuen, for at bringe ham en hilsen fra det lidt koldere Nord.
Og der er masser af geocaching-skatte på Naxos. Hver eneste skat er omhyggeligt placeret, på steder som andre har erfaret er helt unikke, og som fortjener at blive fundet og set. Udstyret med håndholdt GPS, solcreme og kasketter, oplevede vi en af Grækenlands smukkeste perler. Alt hvad der hører en rigtig sommer-chater-ferie til, og alt det som turristguiderne ikke lige viser frem, men som rummer så megen skønhed og en fantastisk historie .
Denne vej til skatten
Denne vej til skatten

Aktiviteter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/taet-paa-den-flyvende-hollaender-sydafrika.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.