Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 57 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 55 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Havnen i Hydra
Rejsetips indsendt af:
Grethe Lykke Jørgensen
Ry
22. okt. 2010

Total ro og afslapning på lille græsk ø.

Ta´til den lille græske ø Hydra, hvor der ikke er charterturister - ingen biler, cykler eller andet på hjul. Det er ren afslapning, autentisk græsk mad og dejlige, venlige grækere.
"Taxaer" på Hydra
"Taxaer" på Hydra

En ferieoplevelse af de sjældne, hvis man er til gåture, fred og ro.

Man skal selv arrangere rejsen - det er ikke et chartermål. Vi havde lejet en lejlighed på forhånd, men der findes også hoteller og pensioner som man kan søge efter på Internettet og booke. Vi bookede flybilletter via FDM Travel til Athen lufthavn. Derfra bus X96 til Piræus havn - ca. 40 min. Her tager men med flyvebåd - Flying Dolphin - til Hydra. Turen varer ca. 1 ½ time. Når man ankommer til øen, står der trækvogne og æsler/muldyr klar til at fragte bagagen til det sted man skal bo. Der findes ikke biler på øen, bortset fra en renovationsbil.Selvfølgelig er der turister - de lever af dem, men det er mest grækerne selv fra alle dele af landet.Der er mange butikker ved havnen, specialbutikker med smykker, tøj, kunst m.v.
Mandraki stranden - en lille herlig stand uden for byen
Mandraki stranden - en lille herlig stand uden for byen

Ingen store strande - men små hyggelige kroge.

Der er små strande uden for byen og på flere sider af øen, man kan tage en vand-taxi som sejler hele tiden frem og tilbage.Der er mange små taverna´er med autentisk græsk mad, f.eks. pommefritterne er håndskårne de fleste steder. En special oplevelse er "Hos Leonidas" oppe midt i byen. Der er ikke skilte - man skal dagen i forvejen komme og bestille bord. Man kan ikke selv bestemme menuen og der findes kun én menu hver dag. Normalt kan man dog bestemme hvilken slags kød man ønsker. Og hvilken himmelsk oplevelse - vi fik langtidsstegt lam m.m. Og så får man oven i købet en herlig snak med Leonidas og hans kone som kommer og sætter sig ned ind i mellem.Der er mange færger hver dag og man kan tage en dags-tur til Athen eller til en af de andre øer i nærheden, f.eks. Spetses eller Poros.Vi kan varmt anbefale øen, hvis man er til ro, natur, gåture og ikke en masse turist-halløj, for det findes simpelthen ikke
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/tyrol/hopfgarten/mercure-salzburg-kapuzinerberg-ex-dorint.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.