Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 49 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 54 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Rejsetips af samme forfatter

 • Mallorca - væk med fordommene!

  (Bedømt af 13 personer)
  08.09.11: Christina
  Mallorca lugter ikke længere af grisefest, men dufter derimod af sommer, appelsinplantager og en masse skønne ferieoplevelser!

  Med det store udbud af billige flyrejser fra Danmark til Mallorca er det nemt at gøre alvor af drømmene om en ferie i det varme syd, når den danske sommer knap kommer frem fra sit vinterhi og oven i købet viser sig fra sin vådeste side.
  Se hele rejsetippet
 • Køln – en storbyferie værd!

  Vinderrejsetip Maj 2011
  (Bedømt af 14 personer)
  05.02.11: Christina
  Den mægtige, gotiske domkirke troner over den moderne, indre by, mens idyllen og freden hersker i Kølns gamle bydel langs med Rhinen. Over alt bobler det af liv, for foruden byens godt 1 mio. indbyggere besøges Køln hvert år af over 2,5 mio. turister.
  Se hele rejsetippet
 • Udflugter og god mad på Island

  (Bedømt af 10 personer)
  05.02.11: Christina
  I marts 2009 var vi på ferie på Island. Vi havde i forvejen kigget på udflugtsmulighederne på internettet og havde også bestilt nogle ture hjemmefra.
  Se hele rejsetippet
Udflugtsmuligheder på Zakynthos i Grækenland
Rejsetips indsendt af:
Aalborg SV
20. feb. 2011

Udflugtsmuligheder på Zakynthos i Grækenland

Det kan være svært at finde oplysninger om udflugtsmuligheder og aktiviteter på Zakynthos før man rejser – selv på Google! Ikke desto mindre er udbuddet stort.
I Tsilivi 4 km nord for Zakynthos by findes der en hel række selskaber rundt omkring i byen, som alle tilbyder forskellige ture til overkommelige priser. Vi boede på Di Palai, og lige i nærheden på hovedgaden lå der 2 "butikker", som solgte udflugterne. Følger man hovedgaden ned ad bakken, støder man på yderligere 2-3 "butikker".

Jeg kan desværre ikke huske navne og priser på alle udflugter, men her er i hvert fald et lille udpluk af udflugter med priser, som de var, da vi var på Zakynthos i slutningen af juni 2010:

Shipwreck
Shipwreck

Cruise around the island – en sejltur rundt om øen (18-24 Euro)

På denne tur ser man Zakynthos’ kyst fra båd, og så vidt vejret tillader det, er der indlagt en del badestop, bl.a. ved Navagio (Shipwreck) med de smukke omgivelser og Keri grotterne, hvor der findes et fantastisk dyre- og planteliv under vandet. Selskaberne samler folk op i busser og kører dem til færgen i Zakynthos. Ligeledes bliver man fragtet tilbage til opsamlingsstedet sidst på eftermiddagen, når færgen når i havn igen. Hele turen varer omkring 10 timer, hvilket efter vores mening var lige lovlig mange timer på en båd. Men for dem, som ikke har noget imod at tilbringe en hel dag ombord på et skib, er pengene bestemt godt givet ud. Man kan som hovedregel gå ud fra, at turen sejles hver dag, men hvis det blæser for meget, bliver den aflyst.

Marathonisi
Marathonisi

Turtle spotting (15-22 Euro)

En tur på ca. 3 timer i en mindre båd, som sejler ud til Marathonisi, hvor Carette-Carette skildpadderne holder til. Nogle både har glasbund. Denne tur sejles 3-4 dage om ugen afhængigt af vejret.
Turtle spotting ekstra:
Er man villig til at betale lidt mere, kan man komme med en “ubåd”, hvor man opholder sig under vandet på hele turen.
Olympia (42 Euro)

Olympia (42 Euro)

En heldagstur til fastlandet, Peloponnes. På denne tur besøger man stedet, hvor de olympiske lege startede. Udgravningerne er spredt over et kæmpe område, men på turen bliver man kun guidet gennem den ene (men dog den vigtigste) del af pladsen – hvis man da ellers betaler for entrebilletten, som ikke er inkluderet i turen. Det er dog begrænset, hvad man får ud af turen, hvis man ikke køber entrebilletten. Prisen er omkring 10 Euro pr. person. Desværre er det ikke meget, der er blevet genopbygget, men det er trods alt interessant at se de mange ruiner af de gamle templer og den første OL-arena. Til sidst ser man museet, hvor fundene fra udgravningerne er opbevaret. Er man interesseret i det gamle grækenland og de olympiske lege er denne tur værd at overveje. Turen gik til Olympia 2 gange om ugen (vist nok tirsdag og torsdag).

Jeep Safari (37 Euro)

Jeep Safari (37 Euro)

En tur i jeep rundt på Zakynthos. På denne tur ser man øens vilde natur og kommer væk fra turistområderne. Vi ville gerne have taget denne tur, men har den dog til gode til næste gang.
De blå grotter

De blå grotter

En sejltur ud til de blå grotter. Turen varer ca. 3 timer.
Med navnet De Blå Grotter forestillede vi os nogle dybe grotter, som man kunne sejle ind i. Og jo, man kan da godt sejle ind i dem, men det virker stadig lidt, som om man sejler meget tæt på klippevæggen men stadig næsten har åben himmel over hovedet.

Hvis man blot er forberedt på nogle fordybninger i klippevæggen og lækkert blå vand, bliver man ikke skuffet.
Byrundtur i Zakynthos by

Byrundtur i Zakynthos by

En halvdagstur med bus til Zakynthos by.

Kefalonia

En heldagstur med bus og båd til naboøen Kefalonia.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.