Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 49 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 54 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Rejsetips af samme forfatter

Zakynthos - en græsk, lidt upåagtet ø.
Rejsetips indsendt af:
Aarhus
3. jan. 2012

Zakynthos - en græsk, lidt upåagtet ø.

Øen Zakynthos ligger ud for Grækenlands vestkyst og er lidt upåagtet - heldigvis, hvis man vil undgå alt for mange turister, for det giver bedre muligheder til at opleve den venlige lokalbefolkning og nyde den rigt varierede natur.
For eksempel bør man unde sig selv at se "De blå Grotter", hvor vandet har et usædvanligt blåt lys.
Navagio - skibsvraget
Navagio - skibsvraget

Navagio stranden

Den smukke Navagio strand er også et besøg værd. Den har et gammelt skibsvrag som vartegn og kan kun nås fra søsiden, men man kan dog nyde udsigten fra en højtbeliggende, stejl klippetop.
Olympia på Peloponnes
Olympia på Peloponnes

Et smut til Olympia

Zakynthos ligger så nær ved fastlandet med regelmæssige færgeforbindelser, at man må forære sig selv en tur til Olympia, hvor de olympiske lege begyndte i år 776 f.Kr. Ud over ruinerne er der et museum med fund fra området og modeller af det imponerende bygningsværk.

Seværdigheder
Øer, Udsigtspunkter

Kommentarer til rejsetippet om Grækenland

Zakynthos og andre charmerende øer

07/02 2012 Sune Pilgaard
Dejligt, at jeg har fanget din interesse for Zakynthos. Flere rejseselskaber flyver direkte til øen fra både København og Billund. Her kan du leje en bil eller tage med en af de mange arrangerede busture rundt på øen. Der er mange hoteller, men også muligheder for privat indkvartering. Der er også gode sejlmuligheder til spændende steder hele øen rundt. Færgen går fra byen Zakynthos til Kastro-Kyllini på Peloponnes.
Den lille ø Simi nord for Rhodos er også et besøg værd. Den ligger så nær den tyrkiske kyst, at en af mine venner stod på surfboard derover med sit pas i baglommen - Dog ikke anbefalelsesværdigt!
Folegandros med 700 indbyggere blandt ø-gruppen Kykladerne ikke langt fra Santorini er en anden spændende mulighed. Venlig hilsen, Sune.

Zakynthos

03/02 2012 ane marie speth
Det lyder spændende, det der. Hvordan kommer man dertil? Formoder, man flyver til Athen og så fortsætter på en eller anden måde, fomentlig ad søvejen til slut? Er der ovenatningsmuligheder? Kan man komme ud a sejle (bortset fra rutefart, som der formentlig også er, siden du kom dertil) Hvorfra, for øvrigt? Har du andre tips om græske øer, skriv venligst om dem. Mange hilsener Ane Marie
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/norge/trysil/trysil-undgaa-vaade-taeer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.