Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Grækenland

 • Sommeraften på en ægte græsk taverna

  (Bedømt af 50 personer)
  05.03.17: J. Gilbert
  Hvis du har besluttet dig for en sommerferie på den græske ø Thassos, har jeg her et tip til en rigtig hyggelig aften med ægte græsk mad.
  Se hele rejsetippet
 • Nicópolis, ruinbyen ved Preveza.

  (Bedømt af 54 personer)
  18.11.16: J. Gilbert
  Der er efterhånden mange, som ferierer i Paleros eller på øen Lefkas. Hvis du bliver træt af at dalre i solen og at slappe af, og i stedet ønsker at besøge og opleve seværdigheder, så findes der i området indenfor en afstand af ca.
  Se hele rejsetippet
 • Mit livs rejse som 81 årig

  (Bedømt af 2 personer)
  02.02.16: Gerda Gladbjerg
  Min mand fortalte tit om hans rejse som ung mand for 60 år siden, da han og en kammerat var på en tur gennem samaria-kløften, hans beskrivelse var så fantastisk, så jeg bestemte, den tur må vi så opleve sammen, så vi bestilte en tur til Kreta, så jeg også kunne nå at opleve alt det han fortalte om.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Grækenland

Rejsetips af samme forfatter

Zakynthos - En rolig Ferieoplevelse
Rejsetips indsendt af:
Leif Torp
Skagen
25. sept. 2012

Zakynthos - En rolig Ferieoplevelse

Tager man til Zakynthos får man en stille og rolig ferie.
Det er en ø med mange taverner og barer hvor der om aftenen er karoka til ca ved et tiden.Om dagen er der di lækre strande hvor Havskildpadderne kommer op og lægger deres æg som er afmærket med nogle trekanter så man kan se hvornår de er udrugt der er alle deres data.
Midt på dagen kan man sætte sig op på en af strandtavernerne og få en lækker Græsk salat eller noget andet let som ikke koster mange penge.
Til aften går man op i Byen og finder sig et rigtig hyggeligt sted at spise og der er mange af slagsen og her bestiller man Græske specialiteter og en flaske af den lokale vin når maden er fortæret og vinen er drukket og beder om regningen der lyder på 130 dk man betaler og der er en stor venligheh og et stort smil fra tjeneren,kommer man så 2 gange får man at vide at så er vinen gratis.
Stranden hvor Havskildpaderne
Stranden hvor Havskildpaderne

Øtur på Scoter

Le jer man en scoter sørg for at få en af de store.
Så er turen i gang op mod bjergene efter ca 5 km kørsel kom vi til den første landsby hvor der var 7 boder der var olivevolie frisk frugt mandler broderet duge altsammen kunne der handles om.
Ca 2 km længer fremme var der en taverna med en pragtfuld udsigt hvor vi fik en pragtfuld Musaka med en lige så lækker Græsk salat efter det måltid kørte vi et stykke tid hvor vi kom til en meget lille landsby
hvor der kom en ældre Græker som med et stort smil bød os velkommen,da han satte sig uden for hans hus spurgte jeg om jeg måtte fotografere ham så det måtte jeg gerne men da koneb opdagede det ville hun også med på billedet.
2 gamle Græker
2 gamle Græker

Deres vine

deres vine er ikke noget at skrive hjem om men vi besøgte en vinbonde oppe i bjergene,hvor vi så produksionen af deres vine og der var smagsprøver det kunne drikkes der nede men ikke noget man ville tage med hjem ,et besøg hos den lokale Glaspuster hvor der var mange deglige ting og der blev skam også handlet godt ind,en tur i hestevogn når man om aftenen skal ud skal man unde sig men aftal prisen først ellers tager de fat.
Efter en uges deglig ferie uden at blive klædt af og atter hjemme tænker man tit på det deglige Græske øhav
Et kik ud over øen
Et kik ud over øen

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Grækenland

Ferieboliger i Grækenland
Rejser til Grækenland
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.