Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Grundlovsdag

Grundlovsdag


 
Brug Grundlovsdagen til en ekstra ferie med familien
Kør selv-ferie
Tag på miniferie i grundlovsdagsferien, hvor I kører i egen bil. Besøg vores tyske nabo - der er ikke langt at køre, men der venter store oplevelser. Tag familien med til Harzen eller inviter ungerne med i badeland i Schleswig-Holstein. Der er lagt op til romantiske og gastronomiske oplevelser overalt i Tyskland i din grundlovsferie.


Storbydrømme i grundlovsferien
Hvis den står på storbydrømme, er der masser af gode storbyer, der indbyder til ferie. Er du til trendy shopping i London, store museer i Paris eller afslappet sightseeing i Lissabon? Derer en storby til hver en smag, når du tager på grundlovsferie.


Grundlovsdag i solens tegn
Tilsæt 4 ekstra feriedage til grundlovsdag, og så har du en hel uges ferie, som du kan bruge som tidlig sommerferie i sydens sol. Den tidlige sommer er et oplagt tidspunkt at rejse til Sydeuropa i, for på det tidspunkt er der rigtig dejlig varmt, uden at være stegende, og alting blomstrer og dufter. Du kan få brunet benene inden det for alvor er sommer herhjemme.
 
Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.