Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Afrika

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 108 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Senegal Blues

  (Bedømt af 20 personer)
  Senegal i Vestafrika er en blandet landhandel. Spring Dakar og Saint Louis over og tag direkte til en af de gode strande i Casamance-provinsen sydpå - hvis der da ikke er udbrudt borgerkrig.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Havana på Afrikansk

  (Bedømt af 1 person)
  02.02.12: Irene Nørgaard
  I det nordlige Mozambique ligger den dejligste ø - Ilha de Mozambique. Der er varmt, der er rytmer og der er faldefærdige smukke huse fra dengang øen fra den portugisiske kolonis hovedstad - lidt som Havana - bare på afrikansk.
  Se hele rejsetippet
Havana på afrikansk ø
Rejsetips indsendt af:
Irene Nørgaard
Aarhus
12. jan. 2012

Havana på afrikansk ø

I det nordlige Mozambique ligger en fantastisk reminiscens fra det tidligere kolonination, Portugal.
På øen Ilha de Mozambique ligger den gamle og af portugiserne forlængst forladte hovedstad.
I dag ligger byen i ruiner - men er under langsom genopførsel og renovering. Stedet er anerkendt som verdensarv, og som turist ankommer man ikke bare til en ruinerne af en tidligere meget smuk hovedstad. Man ankommer også til en fantastisk laid back stemning og et område, der har været under indflydelse og i dag både rummer indiske, arabiske og europæiske spor. Omkring øen kan man sejle ud til ubeboede øer, snorkle, finde kæmpe muslingeskaller, grille fisk og i det hele taget tage øen ind the slow way.

Man kan rejse dertil fra Dar Es Salaam i Tanzania, som ligger lige over Mozambique med LAM (mozambiques nationale luftfartsselskab). Man kan også rejse via Maputo - den nuværende hovedstad i syd, eventuelt via Johannesborg.

Seværdigheder
Øer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.