Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kristi Himmelfartsferie

Det er oplagt at bruge Kristi Himmelfart til at komme lidt væk hjemmefra og nyde forsommeren i fulde drag. Du kan bruge himmelfartsferien til en kør selv-miniferie i Tyskland, en forlænget weekend i en storby eller du kan tilsætte nogle ekstra feriedage og komme på tidlig sommerferie til sydens sol.

Nyd Kristi Himmelfartferien med din bedre halvdel eller familien
Den nære himmelfartsferie
Tyskland ligger lige på den anden side af grænsen og er derfor oplagt som en kør selv-ferie i himmelfartsferien. Besøg Hamburg eller Berlin og lad dit shoppegen få frit spil. Tag på aktiv miniferie i Slesvig-Holsten, Mecklenburg eller Harzen og oplev den smukke natur på nærmeste hold. Du kan også vælge at invitere din udkårne med på luksushotel, hvor I bliver forkælet med wellness og god mad. Rejser du med børn, vil de elske at blive sluppet løs i et af de mange lækre badelande i Tyskland i Kristi Himmelfartsferien.

Den urbane himmelfartsferie
Storbyferie i himmelfartsferien er en nærliggende ide. En tur til Paris, Amsterdam eller Prag, hvor du bare går rundt og nyder storbyens liv, kultur og arkitektur. Når du bliver træt eller trænger til en pause, sætter du dig på en hyggelig fortovscafe. Kristi himmelfartsferien har den perfekte længde til en ferie i en storby.

Den lange himmelfartsferie
Der er utroligt smukt om foråret i Sydeuropa. Alt blomstrer og der er friskt og grønt. Samtidig er der dejlig varmt uden at være for varmt, så du kan komme på nogle dejlige udflugter i området. Brug kristi himmelfartsferien på en forårsferie i Sydeuropa, hvor du lader op med solenergi.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.