Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Amsterdam

Læs mere om rejser til Amsterdam

Fantastisk by, der har mere at byde på end bare hash
Rejsetips indsendt af:
Odense
22. juli 2011

Fantastisk by, der har mere at byde på end bare hash

Er netop hjemvendt fra en fantastisk miniferie i Amsterdam og jeg kan ikke andet end at holde af den by. Kanalerne, som går igennem hele byen giver centrum en helt utrolig charme og med en tur på kanalerne opleves dette med et helt andet perspektiv.
Man skal give sig tid til at elske den hyggelige stemning, der skabes i byen. Udover kanalerne rummer Amsterdam en helt utrolig kultur og en masse hyggelige stræder og pladser, for ikke at nævne de mange museer som f.eks. Anne Franks hus, som helt sikkert er besøget (og den lange kø) værd.

Men er man til øl, så kan man tage et smut på Heineken Experience og få lært lidt om øl, Heinekens historie og brygningen og til sidst, men ikke mindst hører der selvfølgelig to fadøl med i entréprisen. Derudover har Amsterdam en del shoppegader f.eks.: "de ni gader", som huser en del mindre butikker. Så kommer der selvfølgelig den del nogle vil se skeptisk på, nemlig hashen. Men lige præcis i denne by har det ikke den store betydning, at der et utal af Coffeeshops, det medvirker kun til, at byen får mere charme.

Amsterdam er værd at besøge og på en forlænget weekendtur kan du få et rigtig godt indtryk af en by, som hviler så meget i sig selv. Det kan kun varmt anbefales til alle! Nyd sommeren i Amsterdam.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Amsterdam

Hoteller i Amsterdam Centrum
Rejser til Amsterdam
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/rhodos-en-perle-i-det-graeske-oehav-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.