Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Amsterdam

Her kan du bestille dit fly til Amsterdam i Holland. Se prisoversigten herunder for billige flyrejser til Amsterdam. Find også priser på flybilletter til andre destinationer.

Guide til Amsterdam lufthavn

Efter din rejse med fly til Amsterdam, lander du i Amsterdam Airport Schiphol , som ligger ca. 18 km. sydvest for Amsterdam og dagligt håndterer ca. 50 mio. passagerer. Schiphol er en stor moderne lufthavn, der bl.a. byder på trådløst internet, shopping, massagecenter og spændende kunst i Amsterdam Rijksmuseums lufthavnsfilial.

Schiphol lufthavn var oprindeligt fra begyndelsen af 1900-tallet en militær flyvebase, men blev siden 1920 ligeledes benyttet af civile fartøjer. Schiphol lufthavn har 6 landingsbaner – den seneste blev indviet i 2003, mens en syvende er på tegnebrættet. Lufthavnen er ombygget til én stor terminal, inddelt i tre store afgangshaller. Der forelægger planer om at udvide Schiphol med en terminal mere mellem Zwanenburgbaan og Polderbaan. 

Schiphol lufthavn i Amsterdam, Holland

Navn: Amsterdam Airport Schiphol
Adresse: Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol, Holland
Tlf.: +31 900 0141
Website: www.amsterdamairport.info 
IATA kode: AMS
 
Flyvetider til Amsterdam (Schiphol):
København – Amsterdam (Schiphol): 1 time og 25 minutter
Ålborg – Amsterdam (Schiphol): 1 time og 25 minutter
Billund – Amsterdam (Schiphol): 1 time og 10 minutter

Tidszone: CET (UTC+01:00) 
 

Oversigtskort over Schiphol lufthavn

Klik på oversigtskortet

Transport til og fra Schiphol lufthavn i Amsterdam

Transport til og fra Schiphol lufthavn
Når du lander med fly til Amsterdam, er det let og hurtigt at komme til og fra Schiphol lufthavn. Transportnettet omkring lufthavnen og byen er veludbygget, og du finder du tv-skærme i ankomsthallen, der lister dine transportmuligheder med rejsetider, afgangstider, priser og andre praktiske forhold. Dine transportmuligheder er følgende:

Med bus
Schiphol lufthavn har et stort udvalg af busser, der kører dig til alle dele af Amsterdam efter din flyrejse. Skal du til Amsterdam centrum, skal du koncentrere dig om linierne 370 og 197. Busstationen er placeret uden for hovedindgangen til ankomstområdet og kører fra tidlig morgen til sen aften. Køretiden til Amsterdam centrum er sjældent længere end 30 minutter, men i myldretid kan tog dog være et bedre alternativ.
En busbillet koster cirka € 4.

Med hotel shuttlebus
Nogle Amsterdam hoteller tilbyder deres gæster gratis shuttlebus service eller er tilknyttet en almindelig shuttlebus service til og fra Amsterdam lufthavn. Kontakt evt. dit hotel inden din flyrejse, og forhør dig om mulighederne.

Med tog
Tog er den letteste og mest bekvemme måde at komme fra Schiphol lufthavn til Amsterdams hovedbanegård i centrum. Schiphol lufthavn har sin egen togstation, hvorfra du kan tage med toget, når du er landet med dit fly til Amsterdam. Toget afgår cirka hvert 10. minut, turen varer omkring et kvarter og en enkeltbillet koster ca. € 4.

Med taxi
En tur med taxa kan være en fordel, hvis du har meget baggage. Når du rejser med fly til Amsterdam kan du køre til Amsterdam centrum i taxi på omkring 20 minutter uden for myldretiden. Lufthavnens officielle taxiholdeplads ligger lige uden for ankomsthallen, så hold dig fra de tilbud om pirat-taxikørsel, som du kan få inde i selve ankomsthallen.Taxaerne kan kendes ved deres blå nummerplader og deres taxaskilte på bilens tag. Taxaerne har en opstartstakst på ca. € 5 og det forventes ydermere at give 5-10% i drikkepenge.  En tur med taxa koster i omegnen af € 30-40.

Med udlejningsbil
Du har også mulighed for at leje en udlejningsbil i forbindelse med din flyrejse til Amsterdam. Området omkring Amsterdam og resten af Holland byder på fantastiske oplevelser, så lej en billig udlejningsbil igennem FDM travel i dag. Så står den i Schiphol lufthavn og venter på, at du lander med dit fly til Amsterdam.
Lej udlejningsbil i Amsterdam

Leder du efter mere end billige flybilletter til Amsterdam?

Rejser til Amstedam - Amsterdam er en fantastisk by at holde ferie i – på weekendture såvel som ugelang ferie. Så bestil en billig flybillet til Amsterdam i dag og oplev byen med dine egne øjne.
Storbyferie til Amsterdam - De fleste finder noget i Amsterdam, der interesserer dem. Fra diamanter til træsko, fra tulipaner til malerier, fra vindmøller til hashcaféer, fra rockkoncerter til gademusikanter. 
Hoteller i Amsterdam - kombiner dit fly til Amsterdam med et billigt hotel i centrum af Amsterdam, nær Rembrandt Square, kanalerne Prinsengracht og Keizergracht eller Anne Franks hus.

Læs mere om rejser til Amsterdam


Rejser til Amsterdam
Storbyferie i Amsterdam med hotel
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/letland/riga/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.