Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Amsterdam

 • Kanalrundfart – en god start i Amsterdam

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 11 personer)
  22.11.12: Mille Larsen
  For mig er Amsterdam en af de storbyer der endnu ikke har skuffet mig. Mange tænker måske ikke på Amsterdam som deres 1. prioritet når de tænker storby – hvilket egentlig er en skam!
  Se hele rejsetippet
 • Smukke Amsterdam

  (Bedømt af 1 person)
  18.10.12: Petur G. Gunnarsson
  Weekendrejse til Amsterdam i Maj. Vi tilbragte det meste af rejsen på kanalrundfart og busrundfart. Selvom vejret ikke var tip top fik vi en rigtig god oplevelse.
  Se hele rejsetippet
 • Amsterdam - Spar tid og penge

  (Bedømt af 5 personer)
  16.07.12: Karina
  Hvis du planlægger en tur til Amsterdam, kan det bestemt anbefales at købe et Iamsterdam Card. Det kan købes til 24, 48 og 120 timer, og giver dig fri adgang til sporvogn, metro og bus, samt rigtig mange museer og attraktioner i byen.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Amsterdam

Rejsetips af samme forfatter

 • Forkælelse for krop og sjæl...på en ny måde.

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 1 person)
  29.10.13: Berit Plath
  Flere steder rundt på øen kan du mærke de varme kilder, hvor vandet fosser ud af – og det er varmt. Ofte gibber det i os, når vi springer i havet herhjemme, fordi vandet er koldt, men her i søerne er det fordi det er varmt.
  Se hele rejsetippet
 • Vores første tur til Azorerne - men ikke den sidste.

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  25.10.13: Berit Plath
  Vi havde fornøjelse af at være på Azorerne denne sensommer – nærmere bestemt i slutningen af september 2013. Det var vores første besøg på øen, så vi vidste ikke med sikkerhed hvad der ventede os, og det er jo netop det, som gør det spændende at komme ud og opleve nye steder.
  Se hele rejsetippet
 • Azorererne - rundt på øen, i egen lejebil

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 1 person)
  25.10.13: Berit Plath
  Det helt store vi fik ud af turen til Azorerne og øen som helhed, det var de smukke og meget forskellige naturoplevelser. Efter et par dage i byen havde vi valgt at booke os ind på det pragtfulde og nyrenoverede hotel i Furnas – Terra Nostra Garden Hotel.
  Se hele rejsetippet

Fodboldinteresseret eller ej...Oplev Ajax Experience Museum i Amsterdam

Fodboldinteresseret eller ej…Så kan jeg godt anbefale et besøg på Ajax Experience Museum. Det er så fint og godt arrangeret, så det er spændende for både store og små.
Der vises film, spillertrøjer, udstilles pokaler og meget andet, sammen med der fortælles historier – både fra de ”gamle dage” og op til nu, hvor bla. Christian Eriksen er blandt spillerne på holdet.

Hele filosofien bag holdet, den beskriver de med disse 4 bogstaver: T. I. P. S. - som står for:
”Technic”
”Insight”
”Personality”
”Speed”

Fodboldinteresseret eller ej...Oplev Ajax Experience Museum i Amsterdam

Man kan også aktivt prøve sine talenter af som fodboldspiller – du kan træne præcision, hurtighed og teknik, enten med dig selv eller en modstander (dine medrejsende). Via dette link kan du se priser og åbningstider: http://english.ajax.nl/Ajax-Experience/Preview.htm
Museet er beliggende lige midt på Rembrandtplein, så da kan man samtidig – eller efter besøget tage en pause på en af cafeerne, som også er beliggende her. Der er både spisesteder, cafeer og de ”sjove kaffebarer”.

Vi indtog selv frokosten på ”Three Sisters” – som serverer bl.a. sandwishes og burgers. Kan godt anbefales, og jeg vil huske og nævne at det var store portioner.
Dette var bare en af de mange ting, som du kan foretage dig under dit besøg i Amsterdam, for byen har meget at byde på. God fornøjelse.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Amsterdam

Hoteller i Amsterdam Centrum
Rejser til Amsterdam
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/holland/amsterdam/fodboldinteresseret-eller-ej.oplev-ajax-experience-museum-i-amsterdam.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.