Billedet er fra Amsterdam

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant
  • Elevator
    Elevator
  • Mad- og drikke automat
  • Gratis WiFi
    Gratis WiFi

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hampshire Hotel Eden Amsterdam

Fint turistklasse hotel nær Rembrandt square i Amsterdam
Hampshire Hotel Eden ligger i centrum af Amsterdam. Den berømte Rembrandtplein ligger lige rundt om hjørnet, og der er ca. 10 minutter med sporvogn til hovedbanegården. Derudover ligger Rijksmuseum og Van Gogh-museet begge ca. 15 minutter fra jeres hotel.
I kan spise middag på det franske Brasserie FLO, som serverer lækre retter til aften alle ugens dage. I kan også spise en dejlig frokost mandag til fredag. Hver morgen serveres der en morgenbuffet, som bl.a. omfatter lækkert brød og croissanter samt et udvalg af pålæg og frisk frugt.

Der er i alt 218 værelser, hvor nogle har udsigt over de karakteristiske kanaler, klapbroer og passerende både. Samtlige værelser har fladskærms-tv, aircondition, safeboks og eget badeværelse med gratis toiletartikler.
Hotel faciliteter
Bar
Restaurant
Gratis Wi-Fi
Døgnåben reception
Elevator

Tip: I bør tage til den populære park Vondelpark. Den ligger i den sydlige del af Amsterdam. Hvert år er der mere end 10 millioner besøgende og gør derfor parken den mest populære i Holland.


Denne side er udskrevet d. 26. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/paris/quality-suites-bercy-bibliotheque.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.