Billedet er fra Amsterdam

Fakta

  • Restaurant
    Restaurant
  • Elevator
    Elevator
  • Gratis WiFi
    Gratis WiFi

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Hampshire Hotel Rembrandt Square

Midt i Amsterdam ligger det dejlige eksklusive hotel ved Rembrandt square
Hampshire Hotel Rembrandt Square ligger i centrum af Amsterdam. I bor tæt på museer, butikker og dejlige restauranter og caféer, som ligger lige rundt om hjørnet.
Den berømte plads, Rembrandtplein, har et pulserende natteliv og hovedbanegården ligger ca. 10 minutter i sporvogn fra hotellet.

I kan nyde en dejlig frokost eller middag på den franske restaurant FLO, som serverer frokost (mandag til fredag) og middag i en typisk pariseratmosfære.
Hver morgen kan I nyde en morgenbuffet mod betaling, med forskellige slags brød, croissanter samt en række smøreprodukter og frugter.

Hotel faciliteter
Gratis Wi-Fi
Restaurant
Bar
Døgnåben reception
Elevator
Rygning forbudt på alle fælles og privatområder
Mulighed for at leje cykler på hotellet
Parkering mod betaling

Der er i alt 166 rummelige værelser med eget badeværelse, aircondition, Wi-Fi, safeboks, fladskærms-tv, minibar og telefon.
Tip: I bør tage til den populære park Vondelpark. Den ligger i den sydlige del af Amsterdam. Hvert år er der mere end 10 millioner besøgende og gør derfor parken den mest populære i Holland. 

Denne side er udskrevet d. 26. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-samet/paradee.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.