Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Holland

 • Amerikansk storby i Europa

  (Bedømt af 4 personer)
  08.02.14: Mai-Britt Baijens
  Drømmer du om en tur til USA men har ikke råd, tid eller lyst til den lange flyvetur så fortvivl ikke; der ligger en storby indenfor køre-rækkevidde! Fra den danske grænse er der kun ca.
  Se hele rejsetippet
 • Blomster-paradis

  09.12.13: Mie Andersen
  Er man til forårsblomster, tulipaner og hyacinter er det tidlige forår i Holland et must.
  Kreukenhof er en fantastisk flot park, hvor man kun kan blive inspireret af de mange flotte og forskellige blomsterløg de har plantet.
  Se hele rejsetippet
 • ferie i holland med bil, dagstur til amsterdam

  (Bedømt af 1 person)
  13.07.13: flemming
  tag bilen til byen weesp.ved togstationen i weesp,er der en stor gratis pakeringsplads.en retur billet til amsterdam central,koster herfra kun 6 euro for voksne og 2 euro for børn,husk mønter til billetautomaten,der kan ikke betales med sedler eller visa,og man er i centrum af amsterdam på 2o min,med gåafstand til det meste.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Randers
26. aug. 2010

Holland, et glemt land 8 timers kørsel fra Danmark

Næsten ingen danskere jeg har mødt i dette spændende Land, som også kan bruges til en forlænget weekend. De gamle byer som Medemblik, Enkhuizen, Hoorn, Volendam og Edam, der har linie op til Ijsselmeer, har alle en gammel charme med kanaler, skæve huse, blomster samt smukke gader med et væld af cafeér og gode spisesteder. Følelsen af at være mange år tilbage i tiden til dengang landet jævnligt var oversvømmet kan man godt fremkalde....

Kommentarer til rejsetips om Holland

Mere Holland

31/07 2012 Jens Peter Lindholt
Mere Holland, 23 gange på nuværende tidspunkt har jeg besøgt Holland og det er ikke slut endnu. Prøv at besøge de smukke byer syd for Amsterdam såsom Leiden, Utrecht, Harlem, Dordrecht, Delft og Gouda, du vil blive overrasket over hvor meget de byer har at byde på af charmerende bygningsstil og cafeer og smukke kanaler.... mvh JPL
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/lesvos-aegte-graesk.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.