Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Europa

Læs mere om rejser til Europa

Rejsetips af samme forfatter

Hvor meget vejer bagagen?
Rejsetips indsendt af:
Hanne Juncker
Hjerting
2. nov. 2009

Hvor meget vejer bagagen?

Det er svært, at bedømme hvor meget bagagen vejer, så for at undgå at bagagen skal pakkes om ved check ind, er her et forslag!

Det må være stressende, at pakke kufferter om ved check ind!

Jeg har fået en lille fiskevægt op til 25 kg. Den fylder ikke mere, end den kan være i et penalhus og vejer under 250 g. Det bliver dejligt, at få den med på charterferie, så vi også kan veje bagagen inden hjemrejsen!
Vi oplevede at stå bagved 2 på ferien hjem fra Rhodos. De valgte at betale for overvægt - under store protester, da der var for mange kilo i den ene af deres kufferter, mens den anden vejede mindre end den måtte! De fortalte senere, at de slet ikke kunne overse, at pakke kufferterne om i lufthavnen.
Husk at bagagen vejes for hver person, så nu gælder det ikke mere, at hvis den ene har nogle færre kilo bagage, må ledsageren have flere!

Lige nu er vægten lånt ud til bekendte, som er på rundrejse.

Kommentarer til rejsetips om Europa

Gammelt tøj med på ferie

15/08 2010 Annemarie
Ideen med gammelt tøj er ikke spændende. Hvem har lyst til at tilbringe en ferie i kassabelt tøj.

Travel Blue rejsevægt hos FDM

23/04 2010 Gitte
FDM har også en rejsevægt, modellen er af mærket Travel Blue og sælges hos netbutik.fdm.dk til 99 kr på tilbud. Der er også mange andre gode ting til rejsen i samme mærke

Elektronisk kuffertvægt

23/04 2010 Jørgen Folsing
Jeg har købt en kuffertvægt hos Imerco i Waves, det tidligere Hundigecenter. Den kan veje op til 40 kg, og kostede 100 kr. Der står ingen navn på den, men den er elektronisk, og vejer kun 182 g. Der er et stort fint display med lys i den ene ende, og en rem i den anden ende. Kan slet ikke undvære den. Absolut anbefalelsesværdig.

Også digitalt

22/04 2010 Tom Michelsen
Hos internetfirmaet Coolstuff har de en fin lille digitalvægt, som kan veje op til 40 kg. Den koster 129 kr + fragt 35 kr. Fragten er den samme ved 2 stk. Leveres i løbet af 1-2 dage.

vægt

22/04 2010 Birgit Jensen
Rigtig god ide, med en vægt. har utallige gange stået med en nervøs rejseledsager der ikke var sikker på om der var overvægt. Jeg plejer at tage et par gamle sko, et håndklæde der skal smides ud o.v.s. med på rejsen. Selvfølgelig gider man ikke være på ferie med lutter gammelt tøj men småting men alligevel kan undvære giver plads for et par indkøb på feriestedet. Et andet tip er at vurdere hvor mange kjoler, t-shirts, shorts der i virkeligheden der er behov for. Jeg har alt for mange gange pakket alt for meget, til en badeferie.

Få mere plads i kuferten på vejen hjem

22/04 2010 AnneMarie Andreasen
Når man skal på ferie, så tag undertøj, bluser, bukser osv med, som du er blevet træt af, men egentlig godt kan bruges lidt på en ferie. Når det er blevet brugt, smid det ud eller lad det ligge på hotellet. Personalet i nogle lande er glade for tøjet. Så har du fået mere plads i din kuffert og undgår derved overvægt.

Kuffert

22/04 2010 Kindberg
Stol ikke for meget på kvaliteten. Vi har købt vægten og brugt den 4 gange, hvorefter vægten gik i stykker. Visning af vægt styres af en pvc pal som blve rykket ud iforbindelse med vejning af kuffert. Mit råd er vægten skal kunne klare min 20 kg + "overvægt" Visning kan anbefales med digital display. Berkley har digital fiskevægte på 23 og 45 kg. Rapala har digital fiskevægt på 25 kg. Vægtene fra Berkley og Rapala kan købes i sportsfiskeforretninger.

vægt

28/12 2009 svend
Du kan købe en sådan vægt i alle forretninger der sælger fiskegrej og lignende. Du kan evt også købe en hos firmaet Rotek i Sdr. Felding. Priserne varierer efter kvalitet.

Navnet på vægten

11/12 2009 Hanne Juncker
Hej. Så lykkedes det, at finde at finde frem til navnet på vægten: Fiskevægt "Sweden" 25 kg fra Ron Thompson

Fiskevægt

02/12 2009 Bente
Genialt tip,- i al sin rørende enkelthed. Jeg har prøvet at stå sammen med én, der skulle pakke om. Det var ikke spor morsomt. 5 stjerner!

vægten

27/11 2009 Hanne Juncker
Hej J. Giblert. Mange tak skal du have. Der står ingen mærke på vægten, men den er købt hos "Esbjerg Fiskernes Indkøb". Deres hjemmeside er www.efi-esbjerg.dk, håber det kan hjælpe dig. Jeg har fået vægten i gave, så jeg kender ikke prisen. MVH Hanne

Vægt

26/11 2009 J. Gilbert
Rigtig god ide. Du får 5 stjerner af mig. Opgiv venligst vægtens type, mærke og evt. pris, tak. Mvh. J. Gilbert gilbert@sbb-net.dk

Virker!

06/11 2009 Hanne Juncker
Jeg kan fortælle, at jeg nu har fået fiskevægten retur. De sagde, at det var alletiders, og vægten passede nøjagtigt med det, deres kufferter viste ved check ind, så det er fint!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Europa

Hoteller i Europa
Rejser til Europa
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/chicago/chicago-hvad-der-er-sparet-er-tjent.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.