Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Oceanien

 • Fra Nord til Syd i bil på New Zealand.

  Vi var to par som fik FDM-Travel til at arrangere en kør-selv-tur på New Zealand.Bilen var en Toyota HighLander som stod klar i Auckland.Hele turen var beskrevet i en rejseguide med reserveringer og adgangsbilletter.Alt vi skulle gøre var at kode distinationerne ind på GPS'en og sætte os bag rattet.I 22 dage kørte vi fra hotel til hotel-fra den ene fantastiske serværdighed til den anden.Alt fungerede perfekt.Det var en stor fordel at turen var planlagt af professionelle-vi så de vigtige steder og der var taget højde for vore egne ønsker.
  Se hele rejsetippet
 • Surfing på Bondi Beach

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  Kan du surfe? Jeg kan ikke... ikke rigtigt i hver fald.

  Kunne du tænke dig at prøve? Det gør ikke noget det er din første gang.
  Se hele rejsetippet
 • Sydney på to hjul

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 3 personer)
  Jeg synes den bedste måde at opleve de fleste storbyer på er på cykel - og Sydney er ingen undtagelse.

  Vi havde valgt en guidet tur hos Bonza Bike Tours.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Burgers i USA - What to choose

  (Bedømt af 8 personer)
  09.01.13: Jakob Endahl
  Det kommer vel ikke bag på de fleste at udvalget af Fastfood, og i sær burger restauranter i Burgerens hjemland USA er stort og for nogle måske uoverskueligt.
  Se hele rejsetippet
 • Miami - Meget mere end SouthBeach

  (Bedømt af 6 personer)
  04.01.13: Jakob Endahl
  Når I besøger Miami, er South Beach og Art Deco området selvfølgelig et besøg værd. Brug stranden, bor på et hotel ved Ocean Drive, gå nogle gode ture op af Collins Avenue, shop på Washington Avenue, spis middag på Lincol Road Mall og nyd en af de mange farvestrålende drinks, hvor min personlige favorit er Miami Vice.
  Se hele rejsetippet
 • Transport fra Lufthavnen i USA

  (Bedømt af 4 personer)
  04.01.13: Jakob Endahl
  I ankommer nu efter en lang flyrejse til jeres ankomst destination. Og efter imigrationen og venten på jeres bagage, skal i nu tage stilling til hvor i kommer frem til Jeres hotel.
  Se hele rejsetippet
Hvorfor vælge en krydstogt ferie og hvad skal jeg vælge?
Rejsetips indsendt af:
Esbjerg
11. nov. 2011

Hvorfor vælge en krydstogt ferie og hvad skal jeg vælge?

At være på krydstogt ferie er for mig helt fantastisk. Det er en unik måde at tilbringe kvalitetstid sammen. Første gang jeg skulle på krydstogt, stod fordommene i kø.
Fordomme som det er kun for pensionister med blåt hår som spiller banko, alle de mennesker der er ombord får jeg klaustrofobi af og jeg ønsker ikke at holde ferie hvor der er dresscode hver dag. Det var derfor med en hvis skeptisk at jeg blev overtalt og gik ombord på et krydstogtskib. Mine fordomme kom til skamme, på det groveste. At være på krydstogt er for hele familien. Her er noget for børnefamilien, kærsteparret, de unge og de ældre. Kort sagt, her er alt til den perfekte ferie. Jeg blev så meget overbevist første gang jeg var afsted, at krydstogt nu er en naturlig del af mine rejseplaner. Jeg vælger nødvendigvis ikke kun en ren krydstogtsferie, men oftest som afslutning på rundrejse.
Jamen skal man så bare bestille et krydstogt?

Jamen skal man så bare bestille et krydstogt?

Det korte svar er ja. Men hvis vi graver lidt dybere i det, så er der mange forskellige skibe og rederier. Og hvilket et du skal vælge, kommer meget an på ens ønsker. Har man sat næsen op efter at komme på et lille skib med knap så mange mennesker, ville det være ærgerligt at havne på Allure of the seas som er verdens største. Når kærsteparret skal på en romantisk luksus rejse, er det nødvendigvis ikke et skib fuld af børnefamilier man skal vælge. Er det børnefamilien som skal afsted, kunne det godt være et skib med aktiviteter så som vandland, spillearkade og sportsbane som er anbefalelsesværdigt. Ønsker man luksus udover det sædvanlige, ja, så kunne det ene rederi fremfor et andet, måske være mere tiltalende. Der er derfor et skib til enhver smag og pengepung.

Hvorfor vælge en krydstogt ferie og hvad skal jeg vælge?

Der er så også forskel på hvor man sejler. Hvilken rute skal jeg vælge og hvorfor. Er man til afslapning, sol og strand vil jeg absolut anbefale Caribien. Er man til naturen, kunne en tur op til Norge være spændene eller er det en helt fremmede kultur man ønsker, ja, så kunne fjernøsten absolut være en mulighed.

Mulighederne er derfor mange. Men ring endelig og få en snak med mig, så vi sammen kan finde jeres drømmerejse.

Transport
Krydstogt, Krydstogt

Kommentarer til rejsetippet om Oceanien

krydstogt er super

12/01 2012 charlotte fredberg
Jeg er bare helt enig i at krydstogt er fin rejseform. Havde de samme fordomme som i ovenstående beskrivelse, men men men. Krydstogt fra København til Bergen og Geiranger og retur igen var fantastisk. Imponerende hvad der er på sådan et stort skib, flot udsmykket og kanon underholdning om aftenen. Gennemført og godt og god service, dog lidt for intens service af og til. Jeg har afsted sammen med min datter der var 13 år på det tidspunkt. Både hun og jeg havde fantastisk oplevelse. Maden var super, så meget at vælge i mellem. Og i Geiranger havde vi købt bustur så vi kom op på toppen af fjeldet og Bergen var hyggelig shoppingby. Og der var solskin de 8 timer vi var der.

jo krydstogt til Norge kan jeg anbefale.
hilsen charlotte

Bahama eller Canada

12/01 2012 Helle Dalsgaard
Det er ikke kun distanationen eller antallet af personer om bord man skal tænke på.
Første gang min mand og jeg var afsted, var med Norvegian Dawn - fra New York til Bahama - Nassau. Vi valgte Dawn fordi de har free style - hvilket betyder, at du selv bestemmer, hvor/hvornår du vil spise aftensmad. Der er 13 gratis restauranter at vælge imellem og 3 betalingssteder. Det var helt vildt godt.
Anden gang havde vi vores 15 årige datter med. Da valgte vi Carnival (fra NY til Canada) - de har fast spisetid/bord/tjenere. Det syntes hun var skønt, men at spise kl. 17,30 samme sted/tid hver dag er ikke mig. Vi var glade for at vi valgte det for vores datters skyld - for hun var noget så negativ og fyldt med fordomme om Gamle menneskers cruise. Det ændrede sig heldigvis og da skibet lagde til i New York var hun slet ikke parat til at sige farvel til skibet og vennerne.
Fælles for begge rederier er at alle oplevelser/ture/perfekt personal er ens.
Skal man sejle, hvor der er varmt, så betal det ekstra og få en balkon. Det har vi gjort begge gange og den er guddommelig afslappende efter at have været på tur hele dagen.
Som vores rejsebureau skrev på den advarselslabel der sad på kuverten - "Advarsel!!! STÆRKT VANEDANNENDE"

Svar til Morten

05/01 2012 Jakob
Hej Morten.

Det lyder som en god idé. En tur kunne evt. starte ud i New York, derfra flyve til St. Thomas, og hoppe ombord et skib efter et x antal dage.

Jeg vil meget gerne lave et forslag til jer, så derfor må du meget gerne kontakte mig på 70210383, så vi sammen kan finde frem til jeres ønsker.

M.v.h
Jakob

Kombineret rejse

04/01 2012 Morten Christoffersen
Hej Jacob.

Min kæreste og jeg, overvejer at tage ud at rejse i slutningen af september, starten af oktober.

Vi har snakket om at kombinere et ophold på Bahamas, eller lignende caribisk ø, i 7-10 dage, krydstogt på 5 dage og en uge i New York. Ikke nødvendigvis i nævnte rækkefølge og plus/minus et par dage til hver ting.

Vi er hhv 31 og 33 år.

Hvad kan du anbefale?

Mvh

Morten Christoffersen
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.