Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Indien

Indien er et kalejdoskopisk festfyrværkeri, som involverer hele sanseapparet. Magiske tempelruiner, overdådige paladser, langstrakte bountystrande, farverige ceremonier og forførende gastronomi er blot et lille udsnit af Indiens overflødighedshorn af seværdigheder for den eventyrlystne. Indien er et kæmpe land, så forvent ikke at få det hele med i én mundfuld. Prioritér, og giv plads til det uventede undervejs. Så vil du opleve, hvorfor Indien er en evig favorit blandt dem, som drømmer om fjerne, eksotiske himmelstrøg. Mange, som rejser til Indien, lægger ofte vejen forbi Delhi.

Delhi – kontrasternes by

Delhi – kontrasternes by
Du bliver bombarderet med indtryk, når du rejser til Delhi, Indiens hovedstad. Specielt i Old Delhi med super tæt bebyggelse og et trafikkaos uden sidestykke med ældgamle biler, store klodsede lastbiler med alt for store læs, overfyldte busser og små rickshaws der zigzagger gennem trafikken. Midt i det hele slentrer de hellige køer rundt, uden at ænse noget som helst.

Bag kaoset finder du nogle enestående seværdigheder som fx Red Fort, der er et af de populæreste. I New Delhi, oplever du en helt anden verden. Moderne hoteller, kontorhuse, ambassader og det er ikke ualmindeligt at se en stor Rolls Royce glide gennem trafikken. Hele omdrejningspunktet er Connaught Place.
 

Start på Connaught Place i Delhi

Inden du kaster dig ud i Delhis hektiske tempo, er det en god ide at starte med Connaught Place. Det er et oplagt udgangspunkt for det meste af Delhi. Der er masser af butikker og restauranter, der er en klasse bedre, end hvad du finder mange andre steder i Delhi. Hos en af boghandlerne kan du købe et bykort, som du i ro og mag kan sidde og studere i den store park. Pak en lille rygsæk med en flaske vand, kridt skoene eller tag en rickshaw og lad eventyret begynde.
Red Fort i Delhi

Red Fort i Delhi

Red Fort er en af Delhis største seværdigheder… både i størrelse og popularitet. Fortet ligger gemt bag en 2 km lang mur. Det er fantastisk at gå stille rundt mellem bygningerne og prøve at forestille sig, hvordan livet var under storhedstiden. Om aftenen kan du overvære et stort lyd- og lysshow, der fortæller lidt om fortets og Indiens historie.
 

Chandi Chowk – sanserne bombarderes

Lider du ikke af klaustrofobi, er Old Delhis hovedgade en kæmpe oplevelse. Der er et leben uden sidestykke. Farverige basarer og forretninger i stribevis, der sælger alt mellem himmel og jord. Det er specielt en oplevelse at gå på opdagelse ned ad de små sideveje, hvor der er endnu flere butikker. Melder sulten sig, kan du nemt forsyne dig med en masse lækkerier undervejs. Hold ører og øjne åbne, for der er også flere helligdomme og templer i området. Hvis du farer vild, skal du ikke blive nervøs. Du skal bare praje en cykelrickshaw, så er du hurtig på rette vej igen.
Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/kimberley/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.