Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Delhi

Oplev den sanselige indiske by Delhi. Smag på det spændende indiske køkken, hop på en rickshaw fra Connaught Place og udforsk byens mange seværdigheder. Vi tilbyder et stort udvalg af billige fly og gode, centrale hoteller i Delhi.  

Delhi – kontrasternes by

Du bliver bombarderet med indtryk, når du rejser til Delhi, Indiens hovedstad. Specielt i Old Delhi med super tæt bebyggelse og et trafikkaos uden sidestykke med ældgamle biler, store klodsede lastbiler med alt for store læs, overfyldte busser og små rickshaws der zigzagger gennem trafikken. Midt i det hele slentrer de hellige køer rundt, uden at ænse noget som helst.
Bag kaoset finder du nogle enestående seværdigheder som fx Red Fort, der er et af de populæreste. I New Delhi, oplever du en helt anden verden. Moderne hoteller, kontorhuse, ambassader og det er ikke ualmindeligt at se en stor Rolls Royce glide gennem trafikken. Hele omdrejningspunktet er Connaught Place.

Start på Connaught Place i Delhi

Inden du kaster dig ud i Delhis hektiske tempo, er det en god ide at starte med Connaught Place. Det er et oplagt udgangspunkt for det meste af Delhi. Der er masser af butikker og restauranter, der er en klasse bedre, end hvad du finder mange andre steder i Delhi. Hos en af boghandlerne kan du købe et bykort, som du i ro og mag kan sidde og studere i den store park. Pak en lille rygsæk med en flaske vand, ”skridt skoene” eller tag en rickshaw og lad eventyret begynde.
Red Fort i Delhi

Red Fort i Delhi

Red Fort er en af Delihs største seværdigheder… både i størrelse og popularitet. Fortet ligger gemt bag en 2 km lang mur. Det er fantastisk at gå stille rundt mellem bygningerne og prøve at forestille sig, hvordan livet var under storhedstiden. Om aftenen kan du overvære et stort lyd- og lysshow, der fortæller lidt om fortets og Indiens historie.
Indiens største moské - Jama Masjid

Indiens største moské - Jama Masjid

Det er en imponerende stor moské. Pladsen i sig selv er næsten så stor som en fodboldbane. Du kan sagtens besøge moskeen, men husk at vise respekt. Skoene skal stilles uden for og ingen bare ben.
Chandi Chowk – sanserne bombarderes

Chandi Chowk – sanserne bombarderes

Lider du ikke af klaustrofobi, er Old Delhis hovedgade en kæmpe oplevelse. Der er et leben uden sidestykke. Farverige basarer og forretninger i stribevis, der sælger alt mellem himmel og jord. Det er specielt en oplevelse at gå på opdagelse ned ad de små sideveje, hvor der er endnu flere butikker. Melder sulten sig, kan du nemt forsyne dig med en masse lækkerier undervejs. Hold øre og øjne åbne, for der er også flere helligdomme og templer i området. Hvis du farer vild, skal du ikke blive nervøs. Du skal bare praje en cykelrickshaw, så er du hurtig på rette vej igen.
ITC Maurya, New Delhi
Bo hvor mange statsoverhoveder har boet gennem de sidste...
Se mere og bestil her
India Gate - "Triumfbuen" i Delhi

India Gate - "Triumfbuen" i Delhi

Da New Delhi var ved at blive anlagt, opførte englænderne den prægtige India Gate i 1920érne. Den er 42 meter høj og egentlig et kæmpe mindesmærke for faldne soldater under 1. verdenskrig og kampene i Nordindien.

Nationalmuseet i Delhi
Dette museum er ganske enkelt et af Indiens største og allerbedste museer. Der får du et godt indblik i Indiens turbulente historie og kultur.
Et tempel for alle religioner

Et tempel for alle religioner

Tænk engang at det er muligt at besøge et tempel, hvor alle trosretninger og køn kan komme og mødes, bede og meditere. Bahaí templet i Delhi er bare ét af flere af denne type templer, du kan finde rundt om i verden. Trosretningen går tilbage til 1844 og blev grundlagt af perseren Baháu´llah. Templet i Delhi hører til et af de smukkest. Det forestiller en kæmpe lotusblomst der er sprunget ud.
Verdens højeste minaret ligger i Delhi

Verdens højeste minaret ligger i Delhi

Den 72 meter høje minaret Qutab Minar, er et imponerende syn. Det er verdens højeste murstens minaret. Opførelsen blev påbegyndt så tidligt som i 1193, men stod først færdig næsten 200 år senere. Minareten ligger sammen med flere andre interessante bygninger i en flot have. Det er nok Delhis mest populære seværdighed.

Bestil din rejse med fly og hotel til Delhi i dag

Vi tilbyder rejser med fly og gode, centrale hoteller i Delhi i Indien. Prøv at indtaste dine rejsedatoer i søgeboksen øverst på siden og klik ”Søg rejse”. Så ser du vores mange tilbud på rejser med fly og hotel til Delhi.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.