Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Indien

 • Bedste pakketip

  (Bedømt af 1 person)
  29.10.13: Kasper Mathiasen
  Pak altid din håndbagage sådan at du kan klare dig i et par dage. Dvs. tandbørste, ekstra undertøj, strømper osv.
  Det kan jo ske at din kuffert bliver væk når du skal ud og flyve.
  Se hele rejsetippet
 • 10 steder jeg aldrig glemmer

  (Bedømt af 30 personer)
  02.08.13: Ida Andersen Tambjerg
  Kender du det, når et sted blæser én helt bagover? Sådan et sted, der mejsler sig ind i bevidstheden og måske endda ændrer ens syn på verden en lille smule? Dette rejsetip er mit eget bud på, hvor disse magiske steder findes, baseret på mine rejser rundt omkring på vores utrolige klode.
  Se hele rejsetippet
 • Indien - Elske eller hade

  (Bedømt af 7 personer)
  23.06.13: Jørgen Martens
  Inden vi rejste til Indien, hørte at enten hader eller elsker du Indien.
  Den første dag hadede vi. Ankom om natten og ville bestille plads på tog, og da vi langt om længe i Delhi fandt et rejsebureau, fik vi at vide at vi måske kunne blive skrevet op til en togbillet om et par dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Indien

Indien i september måned
Rejsetips indsendt af:
Henriette Sørensne
Århus
8. sept. 2011

Indien i september måned

Rejsen til Indien tog 7 timer med fly og Landede i hovedstaden Delhi. Vi var to rejsende og havde ved hjælp af en guide, lejet en chauffør som holdte udenfor lufthavnen og kørte os de spændene 13 timer nord på til byen, Naggar.
Turen er meget bumlende, da vi for det meste kørte på grusvej med store huller, men med nogle pauser, ved de små spisesteder, hvor vi drak Indisk te, Chai blev turen ikke så dårlig. Man kan også tage rejsen med tog og bus. Vi boede på et hotel i Naggar, hvor servicen var tårn høj, husk at give gode drikke penge.Den første uge besøgte vi området og landsbyen, de gamle klostre og hilste på de lokale, som er søde og imødekommende og vil gerne fortælle om dem selv og vise os områdets store æble produktion. Der er ikke mange Indere i de små samfund, der kan engelsk, men man kommer langt med håndsprog og en guide. Vi fik lov til at smag deres æbler som var rigtig store og de smager udsøgt. Vi besøgte også en lokal familie og spiste aftensmad sammen med dem. Dette var en god mulighed for at se ind i et Indisk hjem. Maden var rigtig god, vi fik bønner og ris, men familien havde mange måder at lave det på og det smagte godt.
Himalaya

Himalaya

fter et par dage kørte vi et par timer længere nord på til Barsehni med chauffør, hvor vi med guider begyndte en længere vandretur mod Pin parvati passet, 5320 moh(himalaya bjergene). Vi overnattede i telte og lavede mad på trangia sammen med guiderne i et stort spisetelt. Det handler om at have udstyret og påklædning i orden:)

Naturen er fantastisk og drømmende med de store sneklædte tinder og store gletshere. Der en masse får og vandbøfler der græsser og man får mulighed for at hilse på hyrderne som lever mange måneder alene oppe i bjergene. Med guide havde vi mulighed for at lærer om den Indiske kultur og traditioner og hører om en almindelig Indisk families udfordringer. Vores bagage blev båret at tibetanske bærere, som desværre ikke kunne engelsk, men jeg kunne forstå at de tjente penge til uddannelse og familie.Området ligger meget tæt op at den tibitanske grænse og bærer derfor præg at budhistiske munke, klostre og farverige bedeflag.

Seværdigheder
Bjerge
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Indien

Hoteller i Indien
Rejser til Indien
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/fuerteventura/barcelo-fuerteventura-thalasso-spa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.