Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Mangalore

Mangalore er Indiens væsentligste havneby. Den ligger vest for Bangalore mellem Det Arabiske Hav og bjergkæderne i det vestlige Ghat. Kystbyen Mangalore byder på fantastiske strande og en gudesmukt landskab, der kun passer til et område opkaldt efter gudinden Mangaladevi.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Kadri Manjunath-templet

Kadri Manjunath-templet går tilbage til år 1.068 og har en historie, som trækker tråde til såvel hinduismen som buddhismen.

Kirken St. Aloysius

Kirken St. Aloysius stor færdig i år 1900. Væggene i kirken er dækket med malerier af den italienske kunstner Antonio Moscheni. St. Aloysius er intet mindre end en arkitektonisk perle og går man virkelig langt, kan udsmykningen sammenlignes med Det Sixtinske Kapel i Rom.

Udkigsposten Sultan Battery

Sultan Battery ligger i Boloor ca. 6 km fra Mangalore. Det blev bygget som udkigspost i 1784 under Kejser Tippu Sulthan, så man kunne nå at forhindre krigsskibe i nå Gurpurfloden.

Havn

Havn
De større krydstogtskibe kaster anker ud for Mangalore og sejler gæsterne ind til havnen i de mindre tenderbåde. Det skyldes de sandbanker der ofte samler sig ud for havnen. Der er ca. 10 km fra havnen ind til Mangalore.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.