Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Indien

 • Bedste pakketip

  (Bedømt af 1 person)
  29.10.13: Kasper Mathiasen
  Pak altid din håndbagage sådan at du kan klare dig i et par dage. Dvs. tandbørste, ekstra undertøj, strømper osv.
  Det kan jo ske at din kuffert bliver væk når du skal ud og flyve.
  Se hele rejsetippet
 • 10 steder jeg aldrig glemmer

  (Bedømt af 30 personer)
  02.08.13: Ida Andersen Tambjerg
  Kender du det, når et sted blæser én helt bagover? Sådan et sted, der mejsler sig ind i bevidstheden og måske endda ændrer ens syn på verden en lille smule? Dette rejsetip er mit eget bud på, hvor disse magiske steder findes, baseret på mine rejser rundt omkring på vores utrolige klode.
  Se hele rejsetippet
 • Indien - Elske eller hade

  (Bedømt af 7 personer)
  23.06.13: Jørgen Martens
  Inden vi rejste til Indien, hørte at enten hader eller elsker du Indien.
  Den første dag hadede vi. Ankom om natten og ville bestille plads på tog, og da vi langt om længe i Delhi fandt et rejsebureau, fik vi at vide at vi måske kunne blive skrevet op til en togbillet om et par dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Indien

Rejsetips af samme forfatter

 • The world of Chennai, India

  (Bedømt af 8 personer)
  28.07.10: Jesper Zederkof
  Indien er på mange måder et mystisk og facinerende land. Rejs til en helt anden verden og kom hjem som et nyt menneske med utrolige minder i bagagen.
  Se hele rejsetippet
Oplev det lokale i fx Indien
Rejsetips indsendt af:
Jesper Zederkof
Nørresundby
16. juni 2009

Oplev det lokale i fx Indien

Der er mange måder at rejse på, men er man til mere endd over bare stranden og varmen og ren afslapning, kan man få minder med sig hjem som er lidt usædvanlige og måske minder som kan ædre ens syn på livet.....

Oplev det lokale...

Det jeg synes er fedest ved at rejse, ja hvorhen rejsen måtte gå hen, er at opleve den lokale befolkning. I de felste lande er befolkningen venlige og faktisk noget mere åbne end os danskere. Tag derfor backpacken med, slip de fine senge fra hotellet et par dage og se hvor rejsen ender hos lokalbefolkningen. Oplev deres traditioner, den indfødte mad og lev i deres kultur. Det oplever man ikke på et hotel i 2 uger!! Så del ferien op og få et par uforglemmelige minder med hjem.

Dette gjorde jeg i Indien, hvor jeg oplevede familier fra Tsunami ramte områder, var et par dage på et drengehjem. Så finder man hurtigt ud af hvor godt vi har det i lille Danmark og at man skal sætte pris på det man har. Måske at man skal leve i nuet, tage chancer, være åben for nye ting og bare leve livet i fulde drag.....

Kommentarer til rejsetips om Indien

Der er du er inde på noget

19/06 2009 Synøve og Peter Olsen
Hej Jesper DU er virkelig inde på noget. De største oplevelser er ikke altid med en udflugt sammen med 20 andre turister. Hvis man har mod på det, så er det altid en god ide at bevæge sig lidt uden for alfarvej med et åbent sind. Jeg selv blev budt på et måltid mad hjemme hos en ældre mand og hans familie. Dagen efter tog han mig på en udflugt rundt på øen Sabang nord for Sumatra og vi hilste på hans venner. Han og alle jeg mødte var fattige med vestlig målestok men måske alligevel langt rigere end de fleste af os. God sommer og håber du få mange flere oplevelser af samme art fremover. Leif
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Indien

Hoteller i Indien
Rejser til Indien
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/bo-ikke-paa-ameritania-i-new-york.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.