Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Indien

 • Bedste pakketip

  (Bedømt af 1 person)
  29.10.13: Kasper Mathiasen
  Pak altid din håndbagage sådan at du kan klare dig i et par dage. Dvs. tandbørste, ekstra undertøj, strømper osv.
  Det kan jo ske at din kuffert bliver væk når du skal ud og flyve.
  Se hele rejsetippet
 • 10 steder jeg aldrig glemmer

  (Bedømt af 30 personer)
  02.08.13: Ida Andersen Tambjerg
  Kender du det, når et sted blæser én helt bagover? Sådan et sted, der mejsler sig ind i bevidstheden og måske endda ændrer ens syn på verden en lille smule? Dette rejsetip er mit eget bud på, hvor disse magiske steder findes, baseret på mine rejser rundt omkring på vores utrolige klode.
  Se hele rejsetippet
 • Indien - Elske eller hade

  (Bedømt af 7 personer)
  23.06.13: Jørgen Martens
  Inden vi rejste til Indien, hørte at enten hader eller elsker du Indien.
  Den første dag hadede vi. Ankom om natten og ville bestille plads på tog, og da vi langt om længe i Delhi fandt et rejsebureau, fik vi at vide at vi måske kunne blive skrevet op til en togbillet om et par dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Indien

En indisk tigger i den hellig by Varanassi for foden af Ganges-floden.
Rejsetips indsendt af:
Christian Hansen
Nørresundby
13. april 2009

Oplevelser i Varanassi - Indien

H.C. Andersen sagde "At rejse er at leve" og jeg vil i høj grad give ham ret. Men at rejse er også at blive klogere på sig selv og mit rejsetip handler om, hvad det at rejse, gør ved ens personlighed.

Se verden i et bredere perspektiv

Efter lang tids hårdt slid var der endelig sparet nok penge sammen til drømmerejsen. Destinationen var Indien og Nepal, hvor jeg med en rygsæk på ryggen skulle rejse rundt i 3 måneder. Med frygt for en langtrukken og kedsommelig rejsebeskrivelse, springer jeg direkte til essens i mit rejsetip. Indien og Nepal er fantastiske lande, med et utal af spændende steder at besøge, men i stedet for at fokusere på at anbefale nogle dejlige steder, vil jeg fortælle om, hvad jeg mener man bør tage med sig fra disse steder. Fattigdom, sult og elendighed er hverdagen for utrolig mange indere og nepalesere. Indien er et land i rivende udvikling, men det er et uomtvisteligt faktum, at skellet mellem rig og fattig er enormt stort, og store dele af befolkning lever for under én dollar om dagen. Som turist er det utopi at tro, at du med dine få "rupees" på lommen kan redde verden ved at dele lidt ud hist og pist til den nødlidende lokalbefolkning. Mit budskab og rejsetip er, at det bør gøre noget ved én at opleve fattigdom, tiggeri og elendighed så tæt på. På en måde er det sundt at se elendighed, selvom det lyder lidt kynisk. Det bør nemlig sætte nogle ting i perspektiv og gøre, at man selv sætter pris på, hvor godt man har det her i Danmark. Når man brokker sig over, at DSB ikke kører til tiden, Cafe-latten er kold eller TV3 viser for mange reklamer, bør man stoppe op og tænke på, at der er folk ude i verden der har større ting at bekymre sig om og man burde skamme sig over at brokke sig over småting. Mit rejsetip er meget idealistisk og jeg skal være den første til at sige, at det er let at glemme, at vi har det godt her i Danmark. Af netop den årsag er det derfor vigtigt at rejse ud, få syn for sagen og se verden i et bredere perspektiv.

Kommentarer til rejsetips om Indien

Godt

26/08 2011 Anna
det lyder godt
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Indien

Hoteller i Indien
Rejser til Indien
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/nova-scotia/halifax/cambridge-suites-hotel-halifax.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.