Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Indien

 • Bedste pakketip

  (Bedømt af 1 person)
  29.10.13: Kasper Mathiasen
  Pak altid din håndbagage sådan at du kan klare dig i et par dage. Dvs. tandbørste, ekstra undertøj, strømper osv.
  Det kan jo ske at din kuffert bliver væk når du skal ud og flyve.
  Se hele rejsetippet
 • 10 steder jeg aldrig glemmer

  (Bedømt af 30 personer)
  02.08.13: Ida Andersen Tambjerg
  Kender du det, når et sted blæser én helt bagover? Sådan et sted, der mejsler sig ind i bevidstheden og måske endda ændrer ens syn på verden en lille smule? Dette rejsetip er mit eget bud på, hvor disse magiske steder findes, baseret på mine rejser rundt omkring på vores utrolige klode.
  Se hele rejsetippet
 • Indien - Elske eller hade

  (Bedømt af 7 personer)
  23.06.13: Jørgen Martens
  Inden vi rejste til Indien, hørte at enten hader eller elsker du Indien.
  Den første dag hadede vi. Ankom om natten og ville bestille plads på tog, og da vi langt om længe i Delhi fandt et rejsebureau, fik vi at vide at vi måske kunne blive skrevet op til en togbillet om et par dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Indien

Rejsetips af samme forfatter

Pushkar i ørkenstaten Rajasthan
FDM travel Webredaktør
Alan Telefon: 70 11 60 11

Pushkar i ørkenstaten Rajasthan

Sanserne kom vitterlig på overarbejde, da jeg rejste gennem Indien. Jeg må indrømme, at det tog med næsten ½ år, før det for alvor gik op for mig, hvilken helt igennem fantastisk oplevelse det havde været.
Jeg kunne liste snesevis af oplevelser op, men en af de største var den lille by Pushkar, der ligger mellem Jaipur og Jodhpur i ørkenstaten Rajasthan.

Den lille by er koncentreret om en lille sø og legenden siger, at den tidligere var omgivet af 500 templer og 50 paladser. Helt så mange er der ikke i dag, men det er skønt at slentre ned til søen via de små støvede gader. Der er et leben uden lige og farverne fra kvindernes beklædning og krydderierne i butikkerne er smukke og klare som farverne i en regnbue.
Midt i Pushkar Camel Fair
Midt i Pushkar Camel Fair

Pushkar Camel Fair

Pushkar er flittigt besøgt af pilgrimme og ikke mindst rejsende fra hele verden. Hvis du kommer sidst på året afholdes den enorme Pushkar Camel Fair (2011: 6.-9. november og 2012: 24.-27. november). Byen bliver omringet af handlende med tusindvis af kameler, køer og heste. Prøv at vandre ud midt i det hele…det er som at træde ind i en helt anden verden. Husk kameraet for motiverne står simpelthen i kø og venter på dig. Hvis du vil have et godt overblik af det hele, så ligger der nogle høje klipper, hvor du virkelig kan få en ide om hvor stor Pushkar Camel Fair er. Rejsende har fået øjnene op for det og valfarter til byen i tusindtal. Det har også fået priserne på overnatninger i perioden til at stige til det mangedobbelte. Så et godt råd er at booke overnatning i rigtig god tid.

Seværdigheder
Landsbyer
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Alans profilside

Læs mere om rejser til Indien

Hoteller i Indien
Rejser til Indien
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.