Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Indien

 • Bedste pakketip

  (Bedømt af 1 person)
  29.10.13: Kasper Mathiasen
  Pak altid din håndbagage sådan at du kan klare dig i et par dage. Dvs. tandbørste, ekstra undertøj, strømper osv.
  Det kan jo ske at din kuffert bliver væk når du skal ud og flyve.
  Se hele rejsetippet
 • 10 steder jeg aldrig glemmer

  (Bedømt af 30 personer)
  02.08.13: Ida Andersen Tambjerg
  Kender du det, når et sted blæser én helt bagover? Sådan et sted, der mejsler sig ind i bevidstheden og måske endda ændrer ens syn på verden en lille smule? Dette rejsetip er mit eget bud på, hvor disse magiske steder findes, baseret på mine rejser rundt omkring på vores utrolige klode.
  Se hele rejsetippet
 • Indien - Elske eller hade

  (Bedømt af 7 personer)
  23.06.13: Jørgen Martens
  Inden vi rejste til Indien, hørte at enten hader eller elsker du Indien.
  Den første dag hadede vi. Ankom om natten og ville bestille plads på tog, og da vi langt om længe i Delhi fandt et rejsebureau, fik vi at vide at vi måske kunne blive skrevet op til en togbillet om et par dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Indien

Rejsetips af samme forfatter

Nemrana Fort, et af de historiske hoteller som findes rundt i Inden.
Rejsetips indsendt af:
Farum
17. feb. 2010

Tusind og én nat i Indien

Farver og skønhed slås om førstepladsen når ferieturen går til Indien. Dufte af krydderier smelter sammen med blomsternes mangfoldighed.
Forberedelser til et bryllup i Indien
Forberedelser til et bryllup i Indien

Bryllup var højdepunket for 17 dage i Rajastan

En meget tidlig morgen, bussen holder allerede og venter. Fire børn mellem et og fem skal lige spises af med lidt god mad på hotellet inden fire timer i bus ad, hvad de kalder highway i Inden. heldigvis er Ipod'en fuld af børnesange så der synges "Fra engeland til Skotland" på højt niveau.

Vi andre har vinduerne at kigge ud af og det er ikke kedeligt. Se lige den tuc-tuc, der er otte passagerer i, eller skal vi sige fire inde og fire halvejs ude, og så skal der lige holde i tyve minutter for en flok køer.

Hold da op, toget er da lige lidt porppet, taget er optaget så der er en farveflor af mennesker i skønne farverig dragter. Alle skal med, sæde eller ej. Fire timer og lidt rundtossede når vi den lille by på ca 50.000, NemRana, som er tures første stop efter New Delhi. Nu starter eventyret. Vi skal være her i fire dejlige dage.

Temperaturen holder ca 25 grader, så det er til at holde ud. Det bliver til dage med tid ved poolen, ture til byen Nemrane, som ikke indbyder til de store kulinariske oplevelser, men til gengæld oplevelser på folkeliv uden filter. Den gode mad fås på fortet. Det er ikke et hotel med fitness og andet pral, men motionen fås ved at vandre op og ned i de ni niveauer som hotellet består. Værelserne og omgivelserne skifter fra hjørne til hjørne, etage til etage.

I morgen skal vi opleve et bryllup, det foregår på hotellets amfieteater, med udsigt ud over den smukkeste dal. Hele dagen sidder der mænd og sætter blomsterblade på snore for at lave blomsterportaler over brudeparret. Festen, farverne og skønheden slår alt. Kan resten af ferien overhovedet overgå dette? Det kunne den------:)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Indien

Hoteller i Indien
Rejser til Indien
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/malta/steder-at-bo-paa-malta.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.