Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bali

Læs mere om rejser til Bali

Bali - Øen er Paradis på Jorden.
Rejsetips indsendt af:
Katerina
Bagsværd
11. nov. 2011

Bali - Øen er Paradis på Jorden.

Sidst jeg var på Bali var i sommeren 2010 med min far og min stedmor. Jeg har været på Bali et par gange siden jeg var 7 år, da det er vores yndlingsferieø.
Indoneserne er nok nogle af de rareste mennesker på denne jord. De er altid meget imødekommende og altid friske på en god snak, selvom det er en fremmed du lige har mødt på gaden. Vi har en norsk familie, som vi mødes med på Bali samme tid hvert år (på billedet sidder jeg (t.v.) med Amalie på en bar og får os en god, kølig drink efter en lang og sjov dag på vandscootere på Sanur Beach - MÅ prøves! 

Amalie og jeg tog på barer i gågaden i Sanur næsten hver aften. Her spillede vi oftest billiard med et par lokale balinesere, eller sang karaoke (på indonesisk! :-)) I Sanur er der altid noget sjovt, man kan finde på!

Vi fik os nogle gode venner og veninder på de forskellige barer og restauranter, som vi stadig har god kontakt med den dag i dag.
Sanur skal helt klart opleves! Dejlige mennesker, dejlig lang strand med gode barer og restauranter langs stranden. Sanur er proppet med det bedste af det bedste!

Seværdigheder
Bountystrande

Kommentarer til rejsetippet om Bali

Bali vort andet hjem

29/04 2012 Ole Hegelund
Når man ser indledningen tænker man nok - okay men det forholder sig således at vi nu ni år i træk har besøgt denne dejlige ø med deres dejlige befolkning og ikke mindst fået mange gode og lokale venner her.
Det har selvfølgelig givet sig udslag i mange og anderledes oplevelser gennem tiden, som vi gerne vil dele med andre.
Den balinesiske befolkning er meget lette at komme i kontakt med og vil gøre alt for at hjælpe, der er utroligt meget at opleve på øen og mange opholdsteder er meget forskellige, alt efter temperament kan man opleve sus og dus i Kuta, her er der gang i den mere eller mindre døgnet rundt, Nusa Dua mondænt område og noget dyrere på mange områder, Sanur lokalt liv og alt foregår i et lidt mere stille tempo men er under forandring de sidste år til det lidt mere mondæne - Udbud det skal man bare opleve og Lovine i nord er til delfiner - stilhed og eftertænksomhed, men der er herudover utallige muligheder.
Lej en chauffør for en dag, tjek at papirer såsom kørekort og turisttilladelse er iorden, aftal prisen incl. benzin for en hel dag og få det skrevet ind i hans logbog ( en bog som mange fører med angivelse af dato - navn og aftalt pris ) så er det bare afsted.
Spis lokalt på de mange små warungs god og billig mad som regel - vær ivørigt opmærksom på, at de
fleste restauranter tillægger ca. 21% tax til regningen
hvorimod warungs enten ikke påligner noget ellers er det max. 10 %.
Smag deres lokale mie goreng eller Nasi goreng og afslut måltidet med en lokal arak ( stærk spiritus )
Men alt mad er veltilberedt og alt er muligt - hold jer dog fra gadekøkkener hvis i ikke vil stifte bekendtskab med "Bali Belly " ( dårlig mave )
Indkøb på Bali er for det meste meget fordelagtige, tag gerne noget brugt tøj med derud ( det er de taknemmelige for) køb istedet noget nyt til kufferten nu der er plads igen.
Cykler er blevet populære herude de sidste år, feks kan man køre hele vejen langs stranden i Sanur en dejlig oplevelse og fredfyldt.
Taxa er billigt og sikkert feks. bluebird group (blå vogne) kører efter taxameter, takst i 2011 start 5000 rupiah incl. de første 2 km ( ca. 3,50 d.kr. )
Bemo er også en mulighed men husk aftal pris her og hvis i er 2 ell. flere skal prisen være for alle personer.
Massage skal bare prøves der er mange små fine steder og til en pris af ca. 40-50.000 rupiah ( 25-35 kr.) for e hel time.
Kunne blive ved, men der er simpelthen så meget at se på denne skønne ø og det skal opleves, den eneste advarsel til jer om at tage derud er, en meget stor risiko for at få diagnosen : Vanedannende - men prøv selv - rigtig god tur !
I vil ikke fortryde det et sekund.

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bali

Hoteller på Bali
Rejser til Bali
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.