Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bali

Læs mere om rejser til Bali

Bali - som et paradis.
Rejsetips indsendt af:
Cecilie Maria Nissen Lundsgaard
Birkerød
19. maj 2011

Bali - som et paradis.

Det helt fantastiske ved Bali, er harmonien blandt befolkningen. Menneskene er simpelthen så glade og venligtsindede og du føler dig virkelig taget imod med åbne arme.
De lever meget religiøst, hvilket du ikke kan komme udenom, dernede. På gaderne ude foran butikker ligger der små bedekager overalt, som man skal passe på at træde på. Derudover indebærer en ferie på Bali også en masse ture til de lækre sandstrande og hvis det frister dog, kan du fange en turguide på gaden til ingen penge. Han vil vise dig forskellige sider af Bali som fx Ubud, hvilket er en lille by oppe i bjergene, som er centrum for kreativitet. Du kan altså her nyde udstillinger af smukke farverige malerier.Derudover kan du besøge abe-skoven ved Ubud, hvor Macab-aben trives. Du kan endda få lov til at fodre aben selv. Men pas på med at gå rundt med en klase bananer for længe, så kan du nemlig risicere, at der kommer en hel flok aber og omringer dig! ;)

Vi boede på i Sanur, hvilket går for at have det bedste strandliv - de hyggelige restauranter ligger lige ud til havet og derudover er der kort afstand op til den hyggelige gågade, som er spækket med lækre restauranter, billige tøjbutikker, smykkebutikker og ikke mindst massagesteder - alt sammen til ingen penge! Lad drømmen begynde og nyd din tur :-)

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bali

Hoteller på Bali
Rejser til Bali
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/tilbud-southern-plantations-rundrejse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.