Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bali

Læs mere om rejser til Bali

Min gode ven og vores faste "driver" Neumann!
Rejsetips indsendt af:
Marcus Uhrskov
Ølstykke
1. marts 2010

Fantastisk rejse til Gili Air, Zoo og Ubud på Bali!

Er lige vendt hjem med rygsækken fuldt af gode oplevelser fra Bali. Kan kun anbefalde alle at tage dertil. Balineserne er bare så søde og imødekommende. Det er svært at sige hvad det bedste var, for der er rigtig meget man kan opleve!
Marcus tog mange billeder!!
Marcus tog mange billeder!!

Tag ud og se en masse!

Hej!
Jeg er en dreng på 9 år, som netop er kommet hjem fra Bali. Her rejste jeg rundt med min far, mor og lillesøster på 5 år.

Mit bedste rejsetips er først og fremmest at man skal finde sig en god balinesisk ven / driver. Vi fandt Neumann via det første hotel vi boede på. Han var simpelhen en rigtig sød mand, som kørte os rundt på det meste af Bali. Han kendte alle de lokale byer, og vidste lige hvad der kunne være interessant for os at se.

Han fik os b.la. til at rejse ud til en lille ø som hed Gili Air. Her boede vi i en lille sød hytte omgivet af høns, køer og katte. Der var ingen biler på øen - men derimod små hestevogne der kørte virkelig stærkt.. Det var bare sjovt!

Min far var også ude og snorkle med store havskilpadder hvilket jeg bare synes var super sejt. Jeg kunne nemlig se dem fra glasbunden i vores lille båd.

Et andet godt råd er at spise en masse Magnum is - de koster nemlig kun 5 kr..Ummm! Og så skal man bestemt også prøve at flyve i faldskærm i Sanur for bare 75 kr. Virkeligt sjovt og sejt - også selvom man er lidt ældre end mig.

Det sidste råd jeg vil give jer er, at bo nær abeskoven i Ubud. Stå op omkring kl 7 og vent så......... Så sker der noget overraskende.. Hi hi jeg blev ihvertfald lidt forskrækket.

Nå men rigtig god rejse - gid det var mig!!

Kærlig hilsen Marcus.

Seværdigheder
Øer

Kommentarer til rejsetips om Bali

Hej

01/10 2012 Marcus
Sejt Lavet ;-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bali

Hoteller på Bali
Rejser til Bali
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/thanyamundra-organic-resort-sao-sok.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.