Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Bali

Læs mere om rejser til Bali

Fantastiske Bali
Rejsetips indsendt af:
Søren
Århus C
1. dec. 2011

Fantastiske Bali

Jeg kan klart anbefale Bali. Ø'en er på størrelse med Sjælland og der er massere at opleve. Oplev f.eks. Kuta, stedet er præget af ungdom og du kan lære at surfe.
Ønsker du typisk balinesisk kunst kan du tage til Ubud og opleve flotte udskæringer i træ, store fantastiske malerier eller skulpturer hugget i sten. Lovina på nordkysten er kendt for sit sorte sand som stammer fra vulkanudbrud, her kan du også opleves delfiner, hyr en lokal båd og tag afsted :) Derudover er der en vidunderlig natur, du kan bl.a. kører igennem monkey forrest og håndfodre aberne, opleve vandfaldet ved Gitgit, tage på vandreturer i national parken og ved foden af vulkanen Gunung Batur som stadig er aktiv. Derudover er det, det perfekte sted at dykke, her er koralrev og vandet er varmt og klart. Se bl.a. klumpfisk, skildpadder,rokker og klovenefisk. På Bali er naturen bevaret idet det ikke er tilladt at bygge store høje hoteller som er højere end træerne, derfor bor du i små bungalow's mellem træerne og helt nede i vandkanten, det minder om paradis :)
Befolkningen på Bali er hinduer selvom resten af Indonesien er muslimer. Det er sjovt at opleve deres religion tæt på, der er templer og bedesteder overalt og de har massere af guder og ånder som skal tilbedes hverdag, vandguden, pengeguden og mange andre. Man kan opleve alle disse templer på egenhånd, jeg kan anbefale Uluwatu, fantastisk beliggenhed på en klippeafsats og aber som frit går omkring, her kan man også opleve ilddans. Derudover kan Tanah-Lot anbefales, templet ligger på en ligge klippe ø, så du kan kun komme dertil ved lavvande eller med gummibåd. Hvis du lyster, kan du evt. besøge nabo ø'en Java, eller en af de mindre ø'er som der stort set ingen turister er på. Det er billigst på Bali, tag ud og spis for ca. 30-50 kr. pr. person. Jeg kan på det varmeste anbefale Bali. God tur.

Seværdigheder
Bountystrande
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Bali

Hoteller på Bali
Rejser til Bali
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.